Terug 14 juli 2019

KVM breidt directiecomité uit

KV Mechelen breidt haar directiecomité dat instaat voor de dagelijkse beslissingen op de club uit. Gert Van Dyck en Frank Lagast zullen Hans Van der biesen, Luc Leemans en Dieter Penninckx vervoegen.

Nu KVM zeker is van 1A bereidt de club ook haar werking voor het hoogste niveau voor. De dagelijkse leiding van de club ligt bij het directiecomité onder leiding van Luc Leemans en Hans Van der biesen. Zij nemen de komende periode de operationele beslissingen en helpen bij het uittekenen van een structuur voor na de zomerperiode. Het directiecomité waar ook hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx toe behoort wordt bovendien versterkt met Gert Van Dyck en Frank Lagast.

Gert Van Dyck, voorzitter van het Malinwa Supportersorgaan, en Frank Lagast zullen de huidige werking voorbereiden op de toekomst. Lagast zal ook het commerciële luik van de club op zich nemen.

Wat het sportieve betreft: gezien de de sportieve cel de afgelopen maanden zijn waarde reeds bewezen heeft, blijft deze op dezelfde wijze verder werken. Zij zullen het voorbereide werk nu in de praktijk brengen.