Terug 7 juni 2019

Jeugdspeler Dylan Dassy tekent contract

Jeugdinternational Dylan Dassy (16) tekende vandaag een contract.

 
Dylan Dassy, die momenteel bij de U16 op de jeugdacademie van KV Mechelen voetbalt, zette zijn handtekening onder een contract tot 2021 met een optie voor een extra seizoen.
 
Dassy is linksvoetig en speelt voornamelijk als linksback. De Mechelaar voetbalt al sinds zijn eerste voetbalpasjes bij KVM en maakt ook deel uit van de nationale U16-selectie.
 

Talenten in Mechelen houden en laten doorstromen

Met het vastleggen van Dylan Dassy en andere jeugdspelers zoals recent nog Milan Robberechts, Quinten Servranckx, Lars Coveliers en Arno Van Keilegom wil de club eigen talent in Mechelen houden.
 
“We willen hen verder laten ontwikkelen om op termijn door te stoten tot onze A-kern”, zo zegt Dennis Henderickx, Academy & Assistent Director of Sports bij KV Mechelen. 
 
“De bedoeling is dat deze spelers binnen ons high potential project “Yellow Red Young Army” extra begeleiding op technisch, tactisch, medisch en mentaal vlak krijgen. We willen met hen werken zoals we met het eerste elftal werken. Zo zal de overstap van jeugd naar A-kern kleiner worden.”