Terug 2 augustus 2019

Info over betaalkaarten 2019-2020

Ook dit seizoen werken we in de drankpunten van het AFAS Stadion met het cashless-payment-systeem: alle consumpties voor drank en snacks kan je simpel betalen met je abonnement, Memberkaart of losse betaalkaart.

Een nieuw seizoen, betekent ook nieuwe kaarten. Abonnementen en losse betaalkaarten van vorig seizoen werken niet meer. Het dranktegoed dat nog op deze betaalkaarten staat, wordt overgezet op de nieuwe kaarten en ben je niet kwijt.

 

 

Wat te doen?

Je hebt een losse betaalkaart:

Je dient met de oude losse betaalkaart langs te komen in de Ticketshop of aan één van de kassa’s in de drankpunten tijdens de thuiswedstrijden – en dan zetten wij het saldo over op een nieuwe drankkaart.

Je hebt tijd tot 31 december 2019 om dit te laten overzetten.

 

Je hebt een abonnement:

Het dranktegoed van de abonnementen van vorig seizoen wordt automatisch overgezet naar je nieuw abonnement. Voor de meeste abonnementen is dit ondertussen al gebeurd.

 

Aangezien dit een grootscheepse en technisch gecompliceerde handeling is, zijn er nog een aantal supporters waarbij de overzet pas volgende week zal plaatsvinden. Als het saldo van vorig seizoen bij de eerste thuiswedstrijd tegen KRC Genk nog niet op je nieuw abonnement staat, panikeer dan niet: je bent dat bedrag sowieso niet kwijt.

 

Is jouw bedrag nog niet overgezet? Kom dan in de loop van volgende week even langs de ticketshop of neem contact op met de Ticketshop via 015 21 82 30 of ticketing@kvmechelen.be. Voor het overzetten van je saldo van oude naar nieuwe abonnementen kan je, in tegenstelling tot de losse betaalkaarten, niet terecht aan de kassa’s in de drankpunten tijdens de wedstrijd. In de loop van volgende week kunnen we je saldo van je oude abonnement overzetten naar je nieuwe.

 

 

Hoe je betaalkaart opladen?

Net als de vorige seizoenen kan je je betaalkaart op drie manieren opladen:

  • online via www.kvmechelen.be/herladen. Je account van vorig seizoen blijft gewoon geldig, dus je kan met je zelfde login en paswoord inloggen.
  • aan de kassa’s in de drankpunten tijdens thuiswedstrijden
  • in de Ticket- en Fanshop tijdens de kantooruren