Terug 24 juli 2019

Transfer: Yannick Thoelen keert terug naar KVM

Yannick Thoelen (29) keert terug naar de club. De doelman komt over van KAA Gent tekende vandaag een contract voor 3 seizoenen.

Thoelen voetbalde eerder bij Malinwa van 2008 tot 2012. De doelman trok nadien naar Lommel om via KAA Gent nu terug bij KV Mechelen te voetballen.

 

Thoelen: “Het voelt als thuiskomen!”

Welkom Yannick, hoe voelt het om terug voor KV Mechelen te komen voetballen?

“Ik ben zeer blij om naar KV Mechelen te komen. Het is een club die ik ben blijven volgen terwijl ik hier niet meer voetbalde. Het is een speciaal gevoel om terug hier te zijn, maar het is hier toch wel hard veranderd. Als je het stadion ziet, dat is gewoon fantastisch. Ik ben zeer blij dat ik hier een contract kan tekenen.”

 

Wat zijn je ambities voor dit seizoen?
“Ik heb enkele weken terug Wouter Vrancken horen zeggen dat KV Mechelen een stabiele middenmoter wilt worden, maar toch vooral naar de linker kolom mikt. Ik denk dat dat een mooie en realistische ambitie is en de ploeg daar zeker tot in staat is. Ik heb de ploeg, welke nog grotendeels dezelfde is, vorig jaar enkele keren zien spelen en ik denk dat we van niemand schrik moeten hebben. Het is belangrijk dat we proberen om alle grote wedstrijden thuis te winnen en dat dat op zich al een doelstelling moet zijn!”

 

Veel succes!

“Bedankt, ik kijk er enorm naar uit!”