Terug 25 juli 2019

Transfer: Dante Vanzeir tekent bij KVM

Dante Vanzeir (21) is officieel speler van KV Mechelen. De aanvallende middenvelder wordt voor één jaar, met aankoopoptie, gehuurd van KRC Genk. 

Vanzeir is een jeugdproduct van KRC Genk. Hij werd vorig seizoen nog uitgeleend aan Beerschot-Wilrijk waar hij 15 keer scoorde. 

Vanzeir: “Ik wil doelpunten scoren voor deze geweldige fans!”

Welkom Dante. De transfer hing al even in de lucht, blij dat het zo ver is? 

“Ja ik ben zeer blij! Zoals je zelf zegt heeft het inderdaad even geduurd, maar ik ben zeer blij dat ik nu vooruit kan kijken en weet waaraan ik toe ben. Ik kan niet wachten om er aan te beginnen!”

Wat zijn je ambities voor dit seizoen?
“Mijn persoonlijke doelstelling is vooral om hier zeer veel minuten te maken en een betere voetballer te worden. Natuurlijk hebben we als ploeg ook enkele doelstellingen en die zijn minstens even belangrijk. Ik denk dat het belangrijk is dat we een stabiel seizoen kunnen spelen in 1A want de supporters verdienen dat. We moeten met de voeten op de grond blijven staan en laten zien dat dit KV Mechelen, dat te sterk was voor 1B, in 1A de lijn kan doortrekken.”

Je weet hoe het voelt om hier te scoren. Kijk je er naar uit om dat nu voor KV Mechelen te doen? 

“Ja, zeker en vast! Als aanvallende speler is het mijn job om doelpunten te scoren. Ik hoop dat ik heel wat doelpunten kan meepikken en de ploeg zo goed mogelijk kan helpen. Ik kijk er naar uit om in dit stadion voor 15.000 supporters te spelen, dat moet een fantastisch gevoel zijn. Ik wil doelpunten scoren voor deze geweldige fans!”

Veel succes! 

“Bedankt, ik heb er zin in!