Terug 27 januari 2020

Tickets: laatste 100 tickets tegen Anderlecht, nog 500 staanplaatsen tegen AA Gent

De voorverkoop voor de toppers tegen AA Gent en RSC Anderlecht loopt als een sneltrein. Voor de komst van de Buffalo’s nu zaterdag 1 februari zijn de laatste 500 staanplaatsen in verkoop gegaan.

 De reguliere competitie 2019-2020 heeft nog vier thuiswedstrijden voor ons in petto. De datums en uren van deze duels liggen vast:

  • KV Mechelen – AA Gent                   zaterdag 1 februari om 20.30u
  • KV Mechelen – RSC Anderlecht       zaterdag 15 februari om 20.30u
  • KV Mechelen – Waasland-Beveren  zaterdag 22 februari om 20.30u
  • KV Mechelen – AS Eupen                 zaterdag 7 maart om 20u

De ticketverkoop voor deze wedstrijden staat open voor iedereen. Voor de eerstvolgende duels tegen AA Gent en Anderlecht vliegen de tickets de deur uit.

KAA Gent: laatste staantickets in vak F

Voor de komst van Gent zijn de laatste 500 staanplaatsen in vak F maandagmiddag in verkoop gegaan. Vak I is al enkele dagen uitverkocht.

 

Wie nog een zitplaats wenst in Tribune 2 of 3, moet zich haasten: in de vakken E1, E2, E3, H3 en H4 zijn alleen nog losse plaatsen te verkrijgen. In de vakken G, H1 en H2 zijn in totaal nog zo’n 100 stoelen vrij. In de hoofdtribune zijn de vakken ET3 en ET6 zo goed als uitverkocht.

 

 

RSC Anderlecht: allerlaatste tickets

Voor de wedstrijd tegen Anderlecht zit het AFAS Stadion al zo goed als helemaal vol: de staanplaatsen zijn allemaal uitverkocht en alleen in K1 zijn nog zitplaatsen naast elkaar te verkrijgen. In de andere zitvakken is alles weg óf zijn er alleen nog losse plaatsen beschikbaar.

Tegen AA Gent en Anderlecht blijven de loketten sowieso gesloten op de avond van de wedstrijd, dus dien je je tickets in voorverkoop aan te kopen.

Je kan tot vier tickets per persoon aankopen:

  • online via www.kvmechelenticketshop.be
  • in de Ticket- & Fanshop in Tribune 1 van het AFAS Stadion (van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 18u)

 

Meer gedetailleerde informatie over de ticketverkoop van deze wedstrijden?