Terug 12 juli 2019

RKC Waalwijk - KV Mechelen:

KV Mechelen speelde vrijdagavond haar eerste van twee oefenwedstrijden op zomerstage tegen RKC Waalwijk en verloor met 3-1.

Een zeer jong geel-rood komt na een goeie 10 minuten op achterstand nadat Van Hoorenbeeck de bal in eigen doel werkt op een hoekschop. Daarna kan Malinwa een paar keer goed opzetten door het centrum, maar echt uitgespeelde kansen vallen er niet. Regen daarentegen was er meer dan genoeg… We gaan rusten met 1-0.

Wouter Vrancken voert in de tweede helft maar één wissel door, Van Damme wordt vervangen door El Messaoudi. De Nederlands jongens van RKC Waalwijk komen goed uit de kleedkamer want na enkele goed uitgespeelde kansen over de rechter flank staat het al snel 3-0. In het laatste half uur van de wedstrijd laten de jonkies van Malinwa de bal terug wat beter rondgaan en dat loont. Na een goede steal van Corryn kan De Camargo de bal verlengen tot bij Bosiers, die komt oog in oog met de keeper en legt de bal mooi in de verste hoek, het staat 3-1. En dat blijft het ook.

Digest

KV 1e helft: Castro, De Camargo, Storm, Van Damme, De Bie, Coveliers, Van Hoorenbeeck, Corryn, Bosiers, Zeroual, Van Keilegom

KV na 45 minuten: Castro, De Camargo, Storm, El Messaoudi, De Bie, Coveliers, Van Hoorenbeeck, Corryn, Bosiers, Zeroual, Van Keilegom