Terug 25 juli 2019

KVM ontvangt aangetekende brief van Michaël Verrips

Doelman Michaël Verrips komt niet meer opdagen op training en stuurde een aangetekende brief om zijn contract te beëindigen naar aanleiding van de beslissing van het BAS. “Een manoeuvre om goedkoop een transfer te forceren, want we hebben hem van elke stap op de hoogte gebracht.”

 

Michaël Verrips komt niet meer bij KV Mechelen opdagen. De club ontving nu een aangetekende brief waarbij hij zijn contract opzegt omwille van wedstrijdvervalsing.

 “Dat heeft er uiteraard niets mee te maken”, klinkt het bij KVM. “Dit is een manoeuvre van de speler en zijn omgeving om goedkoop een transfer te forceren, want we hebben hem van elke stap in de procedures van de afgelopen maanden op de hoogte gebracht.”

 

Club neemt maatregelen

De speler zelf gedroeg zich tot nu toe steeds voorbeeldig en liet ook de media optekenen dat hij opgelucht was dat er beslissing bij het BAS was en dat hij in 1A kon spelen.

“Over een transfer kon steeds gesproken worden. Dat had een win-win-situatie kunnen zijn. Het is vreemd dat hij en zijn entourage nu zijn sportieve toekomst op het spel zetten.”

KV Mechelen neemt nu de nodige maatregelen tegenover de speler en bij de bevoegde voetbalinstanties.