Terug 10 februari 2020

KV Mechelen - RSC Anderlecht: UITVERKOCHT – Free Your Seat

KV Mechelen – RSC Anderlecht is volledig uitverkocht. Via ‘Free Your Seat’ willen we toch nog extra mensen de kans geven om deze topper bij te wonen: heb je een abonnement en kan je op 15 februari niet aanwezig zijn? Geef je plaats vrij en maak zo een andere supporter gelukkig! Tot en met aanstaande zondag 2 februari hebben abonnees en Members 25 voorrang om de vrijgekomen plaatsen aan te kopen.
 
KV Mechelen – RSC Anderlecht wordt op zaterdag 15 februari om 20.30u afgetrapt.
 
Ruim twee weken voor de aftrap zijn alle beschikbare plaatsen van het AFAS Stadion al de deur uit.
 
Free Your Seat
 
Maar met de applicatie ‘Free Your Seat’ willen we toch nog extra mensen gelukkig maken. Dankzij ‘Free Your Seat’ kan je als abonnee je plaats voor elke uitverkochte thuiswedstrijd weer doorverkopen. Zo geef je een andere supporter de kans om de wedstrijd bij te wonen en verdienen jij, de club én de community-werking van Malinwa er nog een centje aan.
 
De prijs van het verkochte ticket wordt als volgt verdeeld:
  • 50% voor KV Mechelen
  • 40% voor de abonnee die zijn/haar plaats vrijgeeft (als dranktegoed)
  • 10% voor de community-werking van KV Mechelen

Free Your Seat is niet van toepassing voor de business-plaatsen.

Van zodra een abonnee z’n plaats heeft vrijgegeven, is deze beschikbaar voor verkoop. Het is aan jou als supporter om regelmatig op te volgen of er een plaatsje vrijgekomen is.

Belangrijk om te weten bij het vrijgeven van je abonnement via ‘Free Your Seat’
  • De actie is onomkeerbaar: zodra je je abonnement voor de wedstrijd tegen Anderlecht hebt vrijgegeven, kan je je abonnement nadien voor deze wedstrijd niet meer opnieuw actief zetten, ook niet in de Ticketshop van KV Mechelen.
  • Zodra je je abonnement voor KV Mechelen – Anderlecht hebt vrijgegeven, kan je bij die wedstrijd sowieso niet met je abonnement binnen in het stadion, want de scanning zal een foutmelding geven.
  • Voor de thuiswedstrijd voordien (AA Gent) en nadien (Waasland-Beveren) blijft je abonnement automatisch actief staan, dus daarvoor hoef je niks meer te ondernemen.