Terug 28 mei 2019

Contract Wouter Vrancken wordt opengebroken

Trainer Wouter Vrancken en KV Mechelen engageren zich tot een langere samenwerking. Het contract van de coach is immers opengebroken.

 

Vrancken had nog een verbintenis voor 1 seizoen bij KV Mechelen. Zijn contract wordt nu opengebroken tot een contract van onbepaalde duur.

“We zijn heel tevreden dat beide partijen zich kunnen vinden in deze nieuwe overeenkomst. Wouter heeft afgelopen seizoen geweldig werk verricht”, zo zegt sportief directeur Stefaan Vanroy.

(lees verder onder de foto)

 

Wouter Vrancken: “Het groeipotentieel van deze mooie club strookt met mijn ambitie”

Ben jij net als de club tevreden, Wouter? “Uiteraard. Als ik niet tevreden was bij KVM, had ik niet getekend. (lacht) Ik heb bij deze mooie club met geweldige supporters mijn kans gekregen en het nodige krediet opgebouwd. Voor mij was het dan ook evident om hier een nieuw contract te tekenen. Wetende dat hier heel wat groeipotentieel is. De grootte van de club en de ambitie: die strookt met de mijne.”

 

De titel pakken in 1B én de bekerfinale winnen in je eerste jaar als coach bij KVM, je moet het maar doen. “Het was een superjaar natuurlijk. Niet ieder seizoen zullen we de finale halen, laat staan de beker winnen. Maar de manier waarop we dat gedaan hebben, daar wil ik op voortbouwen.”

 

Het openbreken van het contract op dit moment is een duidelijk signaal in tijden van bondsonderzoeken. “Met alles wat ik lees en gehoord heb, heb ik er vertrouwen in dat alles in orde komt. Ik wil dan ook een signaal geven dat ik geloof dat het goedkomt met de club. Maar voor de duidelijkheid: ik heb mijn contract getekend los van de reeks waarin we uitkomen. KV Mechelen heeft zoveel mogelijkheden, kijk maar naar dat stadion dat bijna altijd vol zit. Daar doe ik het voor.”

 

Op 10 juni start de A-kern aan de voorbereiding met fysieke testen, maar met het verlengde weekend voor de boeg trekt Vrancken nog even op vakantie. “We gaan nog even uitblazen met het gezin in Nederland, al zullen mijn dochters toch moeten studeren (lacht).”

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✍ Nieuw contract voor onze coach @woutervrancken 🤝 #wegaanmetznallen #kvmechelen

Een bericht gedeeld door KV Mechelen (@kvmechelen) op