Terug 24 februari 2019

Lommel SK - KV Mechelen: donderdag start verkoop abonnees en Members 25

Zondag 3 maart speelt KV Mechelen op het veld van Lommel SK (16u) haar laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Voor deze wedstrijd geldt geen verplichte buscombi. Donderdag start de voorbehouden verkoop van 600 tickets voor abonnees en Members 25.

 

Lommel SK – KV Mechelen wordt op zondag 3 maart om 16u afgetrapt. De thuisclub stelt de 2.448 zitplaatsen achter beide doelen ter beschikking van de Mechelse supporters. De busclubs namen al 1800 tickets af. De resterende 600 tickets gaan vanaf donderdag in verkoop.

 

Voorverkoop losse tickets: donderdag 28/02 voorrang voor abonnees en Members 25

Voor deze wedstrijd geldt geen verplichte buscombi. Het bezoekersloket in Lommel blijft op de dag van de wedstrijd wel gesloten, dus je dient je tickets sowieso in voorverkoop aan te kopen. Dit kan op twee manieren:

  • via één van de erkende busclubs van KV Mechelen (een volledig overzicht vind je op de site van het Supportersorgaan www.passieenstrijd.be)
  • in losse verkoop in de Ticketshop in Tribune 3 van het AFAS Stadion:
    voor KVM-abonnees en Members 25: op donderdag 28 februari (9u-19u), met een maximum van vier tickets per aanwezige abonnee of Member 25
    voor iedereen: op vrijdag 1 maart (9u-18u), indien nog tickets beschikbaar

 

Ticketprijzen:

€20 volwassene

€0 jeugd -12j