Terug 23 december 2018

KV Mechelen - Union Saint-Gilloise: Ticketing

Op woensdag 23 januari ontvangen we Union SG in de halve finale van de Croky Cup (20.45u). Een wedstrijd die je niet mag missen. De ticketverkoop gaat op zondag 23 december om 12u van start.

 

KV Mechelen – Union SG, heenwedstrijd in de halve finale van de Croky Cup, wordt op woensdag 23 januari om 20.45u afgetrapt.

 

De ticketverkoop voor deze bekerclash in het AFAS Stadion gaat op zondag 23 december om 12u van start, zowel online via www.kvmechelenticketshop.be als in de Ticketshop in Tribune 3. De openingsuren van de Ticket- en Fanshop tijdens de eindejaarsperiode.

 

Abonnees en houders van een periodeabonnement hebben tijd tot en met maandag 7 januari om een ticket op de plaats van hun abonnement aan te kopen. Hun eigen plaats staat voor hen in reservatie klaar.

Ze kunnen deze reservatie ook online via www.kvmechelenticketshop.be verzilveren:

  • je logt in bij www.kvmechelenticketshop.be;
  • je gaat meteen naar ‘Mijn Bestellingen’, waar je ticket in reservatie klaar staat;
  • je klikt op ‘Betaal onbetaalde reservatie’, rondt de betalingsprocedure af en ontvangt het e-ticket in je mailbox.

(Vind je je reservatie niet terug bij ‘Mijn Bestellingen’, dan staan er allicht meerdere accounts van jou in het ticketsysteem en neem je best even contact op via ticketing@kvmechelen.be)

 

Vanaf 23 december óók verkoop voor Members 25 en niet-abonnees

 

Members 25 en niet-abonnees kunnen ook vanaf zondag 23 december al tickets aankopen, maar alleen op de plaatsen die niet door abonnees bezet zijn. Op dinsdag 8 januari vallen de niet-betaalde reservaties van de abonnees weg en komen alle tickets in de vrije verkoop voor iedereen.

 

Voor Members 25 die géén abonnement hebben, houden we in elk vak een beperkt aantal plaatsen geblokkeerd tot en met 7 januari. Indien ze een gewenste plaats niet kunnen aankopen, kunnen ze contact opnemen via ticketing@kvmechelen.be.

 

TICKETPRIJZEN

 

Staanplaatsen F, I:

volwassenen: €15

-19-jarigen: €10

 

Zitplaatsen E1, E2, E3, G, H1, H2, H3, H4, K1, K2

Volwassenen: €20

-19-jarigen: €15

 

Zitplaatsen ET1-2-3-4-5-6-7-8

Basisprijs: €30

 

De regeling voor de parkings zullen we zo snel mogelijk communiceren.

 

Voor meer info over de ticketing van de bekerwedstrijd kan je ons contacteren via ticketing@kvmechelen.be of 015 21 82 30 (optie ticketing).