Terug 7 januari 2019

KV Mechelen - Union Saint-Gilloise: maandag laatste dag voorbehouden plaatsen abonnees

Maandag 7 januari is de laatste dag waarop je als abonnee de reservatie van jouw ticket voor de halve finale van de Croky Cup kan verzilveren. Maandag om middernacht vervallen de niet-betaalde reservaties en op dinsdag gaan alle resterende tickets in de vrije verkoop.

 

KV Mechelen – Union SG, heenwedstrijd in de halve finale van de Croky Cup, wordt op woensdag 23 januari om 20.45u afgetrapt. Zes dagen later, op dinsdag 29 januari, volgt de return in het Dudenpark.

 

De voorverkoop voor de heenwedstrijd in Mechelen staat open en loopt zeer vlot.

 

Tot en met morgen maandag 7 januari hebben de abonnees het voorrecht om de plaats van hun abonnement aan te kopen. Tot maandag om middernacht staat hun eigen plaats voor hen in reservatie klaar. Deze reservaties kunnen in extremis nog op twee manieren verzilverd worden:

  • je logt in;
  • je gaat meteen naar ‘Mijn Bestellingen’, waar het ticket in reservatie klaar staat;
  • je klikt op ‘Betaal onbetaalde reservatie’, rondt de betalingsprocedure af en ontvangt het e-ticket in je mailbox.
  • in de Ticketshop in Tribune 3, maandag van 9u tot 18u

 

Maandag om middernacht vervallen de niet-betaalde reservaties van de abonnees. In de nacht van maandag op dinsdag wordt de online-verkoop dan even stilgelegd, en dinsdagochtend om 9u gaan alle resterende tickets in de vrije verkoop, zowel in de Ticketshop in Tribune 3 als online via www.kvmechelenticketshop.be.

 

Ticketprijzen

Staanplaatsen F, I:

volwassenen: €15

-19-jarigen: €10

 

Zitplaatsen E1, E2, E3, G, H1, H2, H3, H4, K1, K2

Volwassenen: €20

-19-jarigen: €15

 

Zitplaatsen ET1-2-3-4-5-6-7-8

Basisprijs: €30

 

Voor meer info over de ticketing van de bekerwedstrijd kan je ons contacteren via ticketing@kvmechelen.be of 015 21 82 30 (optie ticketing).