Terug 4 december 2018

KV Mechelen - Sporting Lokeren: koop je ticket op de wedstrijddag

Op woensdag 5 december ontvangen we Sporting Lokeren in de 1/8ste finale van de Croky Cup (20.30u). Ook op de dag van de wedstrijd heb je nog voldoende mogelijkheden om tickets aan te kopen.

 

KV Mechelen – Sporting Lokeren wordt op woensdag 5 december om 20.30u afgetrapt in het AFAS Stadion.

De abonnementen zijn, zoals steeds, niet geldig in de Croky Cup. Wie de bekerwedstrijd tegen het team van Trond Sollied wil bijwonen, dient zich een kaartje aan te schaffen.

Ook op de dag van de wedstrijd kan je nog op verscheidene manieren tickets aankopen:

  • online via www.kvmechelenticketshop.be tot 20u
  • in voorverkoop in de Ticketshop in Tribune 3 van 9u tot 17u
  • aan de loketten vanaf 19u

 

€10 voor alle staan- en zitplaatsen, €15 voor buitenseats Tribune 1

Tot dusver gingen al meer dan 7.000 tickets over de toonbank. Voor alle staan- en zitplaatsen geldt één basisprijs van €10 (jeugd én volwassenen), de buitenseats op de hoofdtribune kosten €15.

Tribune 4 (vak K1, K2) gaat niet open.

 

Ook parkingtickets te koop

Net als de gewone abonnementen zijn ook de parkingabonnementen niet geldig in de Croky Cup. Je kan je in de Ticketshop wel een dagticket aanschaffen voor één van de volgende parkings:

  • Parking Telenet: €10
  • Parking Club, Spoor VIP, Grote Nieuwedijk: €5

De jaarkaarten voor de Grand Kavee zijn woensdag wél geldig. Je kan ook een dagkaart voor dit supporterscafé in Tribune 3 bekomen (€10).

Voor meer info over de ticketing van KV Mechelen – Sporting Lokeren kan je ons contacteren via ticketing@kvmechelen.be of 015 21 82 30 (optie ticketing).