Terug 28 oktober 2018

KV Mechelen - KSV Roeselare: Trainersbabbel

Wouter Vrancken aan het woord na de 3-0 overwinning tegen Roeselare.

Malinwa had het knap lastig in de eerste helft om het stugge blok van Roeselare te ontwrichten. Dat zag ook de Mechelse coach.

Vrancken: “We waren niet zuiver genoeg in ons spel en we speelden volledig in de kaart van de bezoekers. Het was duidelijk dat ze voor een punt naar Mechelen waren gekomen. We vonden te weinig de openingen en konden onvoldoende diepgang creëren, iets wat de voorbije wedstrijden wel beter lukte.”

Tijdens de rust bleef de geblesseerde Engvall in de kleedkamer. Tainmont nam zijn plek in. Zijn penaltymisser leek het startschot van een frustrerende tweede helft tot de bezoekers met een man minder verder moesten. Malinwa duwde door en haalde de overwinning binnen.

Vrancken: “Het was de moeilijkste wedstrijd van de afgelopen weken. Toch zie ik geen enkele reden waarom we de drie punten vanavond niet verdienden. We hadden voldoende kansen en scoorden drie doelpunten. Een terechte overwinning wat mij betreft. Jammer van de blessure van Engvall, al hebben de wisselspelers vandaag duidelijk hun meerwaarde bewezen.”