Terug 10 maart 2019

KV Mechelen - KFCO Beerschot Wilrijk: Vrije plaatsen vak I en F (voorlopig) uitverkocht

De voorbehouden verkoop voor abonnees en Members 25 is vandaag gestart. Abonnees hebben nog tot en met 11 maart 18u om hun eigen plaats aan te kopen. Daarnaast kunnen zij een tweede ticket kopen. Dat extra ticket kan je voorlopig niet meer in vak I en F kopen.

 

Abonnees hebben tot en met maandag 11 maart tot 18u voorrang om een ticket op de plaats van hun abonnement aan te kopen. Zo ben je tot dan zeker dat je je vaste plek kan aankopen.

Daarnaast kan je als abonnee een extra ticket aankopen. Op dit moment is het niet meer mogelijk om je tweede ticket in vak I of F te kopen. Maandagavond om 20u, wanneer de niet-betaalde reservaties van de abonnees wegvallen, komen in deze vakken normaal gezien opnieuw tickets beschikbaar voor de vrije verkoop.

Ook Members 25 kunnen tot maandag 11 maart 18u tijdens de voorbehouden verkoop twee tickets aankopen op de vrije plaatsen in het stadion.

 

Voorrangsperiode abonnees en Members 25: van 5 maart 14u tot en met 11 maart 18u

Je kan maximum twee tickets per persoon aankopen en dat zolang de voorraad strekt. Abonnees zijn wel zeker van hun vaste plek tijdens deze voorrangsperiode:

  Als abonnee staat je eigen plaats klaar in jouw account:

   • je gaat naar www.kvmechelenticketshop.be en logt in
   • je gaat meteen naar ‘Mijn Bestellingen’ (dus niet naar stadionplan), waar het ticket in reservatie klaar staat
   • je klikt op ‘Betaal onbetaalde reservatie’, rondt de betalingsprocedure af en ontvangt het e-ticket nadien in je mailbox

  Als abonnee nog een extra ticket kopen? Ga naar ‘KVM – Beerschot voor abonnees’, log in, kies de gewenste plaats, rond de betalingsprocedure af en ontvang het e-ticket in je mailbox.

 • Als Member 25 een ticket(s) aankopen? Ga naar ‘KVM – Beerschot voor Members 25’, log in, kies de gewenste plaats(en), rond de betalingsprocedure af en ontvang het e-ticket in je mailbox.

 

 

Alles over de ticketverkoop kan je hier lezen.