Terug 13 maart 2019

KV Mechelen - KFCO Beerschot Wilrijk: laatste tickets nu te koop

Er zijn vrijdagavond verspreid in de vakken in het AFAS Stadion nog enkele tickets beschikbaar voor de promotiefinale tegen Beerschot-Wilrijk. Deze kan je tot zaterdag tot 10u enkel nog online aankopen. Opgelet, abonnementen tellen niet voor deze promotiefinale.

 

KV Mechelen – Beerschot-Wilrijk wordt op zaterdag 16 maart om 16u afgetrapt. De staanplaatsen zijn zo goed als uitverkocht, in de zittribunes zijn er nog verspreid enkele honderden plaatsen. Wil je op een unieke manier de wedstrijd beleven? Maak jezelf VIP en volg de match vanop de hoofdtribune!

 

Koop nu één van de laatste tickets!

Als abonnee en Members 25 kan je maximum twee tickets per persoon aankopen. Ben je geen abonnee dan kan je één ticket per persoon aankopen, op voorwaarde dat je geregistreerd bent in ons ticketsysteem vóór 31 juli 2018 en al eens een ticket voor een thuiswedstrijd van KV Mechelen hebt gekocht.

 

Koop nu online tot zaterdag 16 maart tot 10u via www.kvmechelenticketshop.be

  • Als abonnee nog een ticket kopen? Ga naar ‘KVM – Beerschot voor abonnees’, log in, kies de gewenste plaats, rond de betalingsprocedure af en ontvang het e-ticket in je mailbox.
  • Als Member 25 of niet-abonnee een ticket(s) aankopen? Ga naar ‘KVM – Beerschot voor niet-abonnees’, log in, kies de gewenste plaats(en), rond de betalingsprocedure af en ontvang het e-ticket in je mailbox.
  • Als niet-abonnee een ticket kopen? Ga naar ‘KVM – Beerschot voor niet-abonnees’, llog in, kies de gewenste plaats(en), rond de betalingsprocedure af en ontvang het e-ticket in je mailbox.

 

Schaf je ook een parkeerplaats aan

Parkeerkaarten van tijdens de reguliere competitie tellen niet voor deze promotiefinale. Je kan ook online een parkeerplaats aanschaffen.