Terug 6 september 2018

KV Mechelen - R. Antwerp FC: Ticketing

Op woensdag 26 september ontvangen we Royal Antwerp FC in de 1/16de finales van Croky Cup (20.45u). De ticketverkoop gaat op vrijdag 7 september van start. Voor deze wedstrijd gelden verscherpte veiligheidsmaatregelen, met gevolgen voor de ticketverkoop.

 

Zo wordt de wedstrijd met gesloten loketten gespeeld en stopt de ticketverkoop zes uur voor de aftrap (op woensdag 26/09 om 14.45u). Abonnees van KV Mechelen kunnen voor deze bekerwedstrijd maximaal twee tickets kopen.

Members 25 kunnen zich maximaal één ticket aanschaffen indien ze deze Member 25 voor 28 augustus 2018 aankochten (voor de Members 25 die ook abonnee zijn, geldt de regeling voor abonnees).

Niet-abonnees kunnen maximaal één ticket aankopen, op voorwaarde dat ze in ons ticketsysteem geregistreerd waren voor 31 juli 2018. 

 

De ticketverkoop verloopt in drie periodes:

 

 

1/ Van vrijdag 7 tot en met vrijdag 14 september:

voorrangsperiode voor abonnees (eigen plaats gereserveerd)

Abonnementen tellen voor de bekermatch niet, maar je krijgt tijdens deze periode wel voorrang om je plaats van tijdens de competitie te behouden.

 • Hoeveel tickets? Als abonnee 2018-2019 kan je maximaal twee tickets (je eigen plaats inbegrepen) aankopen
 • Waar? In de Ticketshop in het AFAS Stadion of via www.kvmechelenticketshop.be
 • Hoe online aankopen? De plaats van je abonnement staat in reservatie klaar in ‘Mijn Bestellingen’: je logt in, klikt op ‘Mijn Bestellingen’, klikt op ‘Betaal onbetaalde reservatie’, rondt de betalingsprocedure af en ontvangt het ticket in je mailbox.
  Wil je een tweede plaats dan ga je naar KV Mechelen – Antwerp, klik je in het stadionplan op de gewenste plaats in het gewenste vak, rondt de betalingsprocedure af en ontvangt het ticket in je mailbox.

 

2/ Van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 september:

voorrangsperiode Members 25 en abonnees (eigen plaats niet meer gereserveerd)

De plaatsen van abonnees die niet gekocht zijn voor 15 september zijn in deze periode beschikbaar en dat voor abonnees en voor Members 25 geregistreerd voor 29 augustus. 

 • Hoeveel tickets? Als abonnee 2018-2019 maximaal twee tickets (je eigen ticket inbegrepen). Als Member 25 maximaal één ticket.
 • Waar? In de Ticketshop in het AFAS Stadion (voor abonnees én Members 25) of via www.kvmechelenticketshop.be (enkel abonnees)
 • Hoe online aankopen? Je klikt op KV Mechelen – R. Antwerp FC, gaat naar het stadionplan, klikt op de gewenste plaats(en) in het gewenste vak, rondt de betalingsprocedure af en ontvangt je ticket(s) in de mailbox
 • Heb je in de eerste periode al één ticket gekocht? Dan kan je als abonnee in deze tweede periode nog één ticket kopen.

 

3/ Van zaterdag 22 tot en met woensdag 26 september tot 14.45u:

vrije verkoop 

Iedereen die geregistreerd is in ons ticketsysteem voor 31 juli 2018 kan in deze periode een ticket kopen.

 • Hoeveel tickets? Als supporter geregistreerd in ons ticketsysteem voor 31 juli kan je maximaal één ticket aankopen
 • Waar? In de Ticketshop in het AFAS Stadion of via www.kvmechelenticketshop.be
 • Hoe online aankopen? Je klikt op KV Mechelen – R. Antwerp FC, gaat naar het stadionplan, klikt op de gewenste plaats(en) in het gewenste vak, rondt de betalingsprocedure af en ontvangt je ticket(s) in de mailbox

 

 

TICKETPRIJZEN:

€10 alle zit- en staanplaatsen, voor volwassenen en jeugd (vakken E1-2-3, F, G, H1-2-3-4, I, K1-2)

€15 buitenseats (vakken ET1-2-3-4-5-6-7-8)