Terug 14 september 2018

Beerschot V.A. - KV Mechelen: Trainersbabbel

Coach Wouter Vrancken zag zijn ploeg met lege handen achterblijven op bezoek bij Beerschot Wilrijk.

Vrancken: “We kenden vandaag een moeilijke start, maar nadien kwamen we beter in ons spel. In de eerste helft creëerden we net als vorige week genoeg, maar ook nu maakten we het niet af. We deden het goed tot aan de zestien. Eens in de zone van de waarheid, maakten we echter steeds foute keuzes. Het was opnieuw net niet goed genoeg en dat is jammer.”

 

Na de rust liep het minder vlot voor KV Mechelen en de thuisploeg had aan één doelpunt genoeg om de drie punten thuis te houden.

Vrancken: “Na de pauze waren we inderdaad minder gevaarlijk, maar ook Beerschot kreeg weinig kansen. Beide doelmannen hadden amper werk. We gaven eigenlijk zo goed als niks weg tot aan het doelpunt. Dat we ons weer laten nekken op een stilstaande fase is natuurlijk balen. Dat moet er echt uit.”

Met zes punten uit zes wedstrijden moeten we spreken over een valse start?

Vrancken: “We hebben onze start inderdaad gemist. Zes op achttien is gewoonweg niet goed genoeg. In deze positie moeten we nederig zijn en hard blijven werken. Bepaalde zaken doen ons elke week de das om en het is aan ons om er voor te zorgen dat dat niet meer gebeurt.”