Terug 7 januari 2019

Holstein Kiel - KV Mechelen: 2-0 (eindstand)

Na de 2-0 winst tegen SC Cambuur voetbalde Malinwa vandaag tegen de Duitse tweedeklasser Holstein Kiel. En KVM verloor zowaar nog eens: het werd 2-0.

In een aftastende eerste helft was het vooral Holstein Kiel dat zich het meest toonde. Vlak voor de pauze werden de Duitsers beloond: 1-0 na een knal van Janni Serra.

 

Meteen na de negen vervangingen bij de pauze zag Verrips ook de 2-0 tegen de touwen gaan. Okugawa was de afwerker met dienst. Kiel – met een trainersstaf afkomstig bij de beloften van Bayern München – domineerde en de troepen van Vrancken dienden zich bij verdedigen te houden. Dat lukte uiteindelijk aardig en Togui had een kwartier voor het einde zelfs de kans om KVM de aansluitingstreffer te bezorgen, maar hij plaatste het leer alleen voor doel naast.

 

Zo bleef het bij 2-0. Voor Malinwa zitten de oefenwedstrijden er nu op. Morgen keert geel en rood terug naar Mechelen om de competitiewedstrijd op het veld van Union voor te bereiden. 

 

KV Mechelen: Verrips, Bijker (46′ Van Hoorenbeeck), Mera (46′  Lemoine), Swinkels (46′ Cocalic), Van Cleemput  (46′ Bagayoko), De Witte (46′ Van Damme), Schoofs (46′ Corryn), Storm (46′ Zeroual), Tainmont (64′ De Bie), Engvall (46′ Cornet), De Camargo (46′ Togui)

Doelpunten: 43′ Serra (1-0), 46′ Okugawa (2-0)