Terug 30 oktober 2018

AFC Tubize - KV Mechelen: Reacties

“We gaan lekker door met winnen.” Michael Verrips, Gustav Engvall en Laurent Lemoine over de nieuwe 3-0 zege.

 

Laurent Lemoine: “Lastige wedstrijd”

“Dit is een belangrijke zege. 3-0, we laten niet los voor die eersteperiodetitel. Het was nochtans niet simpel: het terrein lag er stevig bij, het stadion was ondanks de steun van onze fans kil en de regen viel met bakken uit de hemel.”

“Ons eerste doelpunt was het keerpunt in de wedstrijd, want net daarvoor had Tubize de paal geraakt. Zij kregen met onze goal een stevige opdoffer te verwerken. Zo konden wij de ruimte optimaal benutten en de 2 en de 3-0 maken. Toen Togui uitviel, was het wel even aanpassen, want in plaats van diepgang, moesten we veel meer in blok de bal van voet tot voet laten gaan.”

 

 

Gustav Engvall: “Ik ben een Viking uit Zweden, een knieblessure stopt me niet”

“Het was niet de bedoeling om vandaag al te spelen, maar toen Togui uitviel moest ik wel. Mijn knie was nog licht opgezwollen. Maar goed, ik ben een Viking uit Zweden, een knieblessure stopt me niet (lacht). Ik ben ongelofelijk blij dat ik het team kon helpen om te winnen.”

“Ondertussen blijven we ons focussen op onszelf. We denken aan niets anders dan winnen. Wij deden ons ding met de fantastische support van onze fans.”

 

Michael Verrips: “We gaan lekker door met winnen”

“Het was vandaag niet onze beste match, maar wederom staat de 3-0 op het bord. Ik ben blij dat we de nul hebben kunnen houden. Dat de supporters mijn naam scandeerden? Geweldig toch. Dit is een bijzonder mooie club en de waardering is wederzijds.”

“Dat Union opnieuw gewonnen heeft? Goh, wij zijn niet bezig met andere ploegen. We gaan lekker door met winnen en dan pakken we die eerste periode.”