Terug 1 april 2019

AA Gent - KV Mechelen: alle over de vrije ticketverkoop op zondag 7 april

Update zondag 7 april om 12u – Na een zeer drukke zondagochtend met kampeerders en wachtrijen, kan je vandaag – zonder lang aanschuiven – nog een ticket bemachtigen voor de bekerfinale. Nog tot 16u worden de laatste honderden kaarten verkocht in de Grand Kavee, boven de ticketshop in het AFAS Stadion.

 

AA Gent – KV Mechelen wordt afgetrapt op woensdag 1 mei om 14.30u in het Koning Boudewijnstadion.

In de voorbehouden verkoop gingen al 19.900 tickets de deur uit. De resterende 1.200 tickets gaan nu zondag 7 april in de vrije verkoop. 

Praktisch:

  • De verkoop start om 9u in de Grand Kavee in Tribune 3 van het AFAS Stadion. Parking Fanshop (gps-adres rechts van Ziekebeemden 7) is beschikbaar.
  • De  tickets zijn alleen verkrijgbaar op KV Mechelen, er is zondag dus geen verkoop online.
  • We werken volgens het principe: één ticket per fysiek aanwezige persoon, op vertoon van identiteitskaart. Het heeft dus geen zin dat één persoon vijf paspoorten meebrengt, die zal toch maar één ticket kunnen aankopen.

De beschikbare plaatsen situeren zich in de categorie van €30 in Tribune 4 – namelijk in de vakken G4, H4, U4 en V4.

 

Verkoop in Grand Kavee

De lange wachtrijen zijn ondertussen voorbij. Om het wachten zo aangenaam mogelijk te houden, kan je in de Grand Kavee, naast een drankje, ook koffiekoeken (vanaf ’s morgens) en hotdogs (vanaf ’s middags) verkrijgen. We voorzien ook een pop-up fanshop met alle officiële fanartikelen voor de bekerfinale.

 

Bovendien zal de live-uitzending van de Ronde van Vlaanderen te volgen zijn op de tv-schermen in de Grand Kavee.

De poort van het stadion wordt zaterdagavond uitzonderlijk niet gesloten.

Daarnaast zijn er nog een aantal dinerformules met ticket in tribune 3 beschikbaar.