Terug 16 juni 2018

GR Katelijne - KV Mechelen: 0-10

’t Seizoen is begonnen! KV Mechelen nam het vanmiddag in haar eerste oefenwedstrijd op tegen GR Katelijne. Het werd een simpele 0-10 overwinning.

EROP EN EROVER

De eer voor het eerste doelpunt was weggelegd voor Seth De Witte. Na slechts 13 minuten vond hij de opening op links, bij Nikola Storm. Die snelde drie verdedigers voorbij en legde de bal simpel in de voeten van De Witte. De centrale middenvelder hoefde maar binnen te tikken.

GR Katelijne kwam amper in het spel voor. KVM kon dan ook snel de voorsprong verder uitdiepen. Na een misverstand achterin bij de tweede provincialer scoorde Schoofs op minuut 20 de 0-2. Nog voor het halfuur werd die score verdubbeld. Tainmont en Storm scoorden op soortgelijke wijze. Beiden konden zich doorzetten op de rechterflank en trapten staalhard binnen.

Net voor de rust werd het zelfs nog 0-5. Opnieuw dom balverlies leidde het doelpunt in. Pedersen maakte het simpel af.

Eén keertje kwam de thuisploeg opzetten, maar het afstandsschot van Robin Vollon strandde op de lat.

HETZELFDE VERHAAL

Ook na de pauze had GR Katelijne geen antwoord op de aanvalsdrift van Malinwa. Matthys schoof met een linke vrijtrap de 0-6 binnen.

Slechts enkele minuten later stuurde Boni Bosiers op links de diepte in. 0-7. GR Katelijne was het spoor helemaal bijster. Beqiraj legde uiteindelijk de wedstrijd met een hattrick helemaal in z’n plooi.

WEDSTRIJDDIGEST

Opstelling 1ste helft: Castro, De Witte, Mera, Pedersen, Storm, De Bie, Cocalic, Schoofs, Mamadou Bagayoko, Tainmont, Sylla

Opstelling 2de helft: Moris, Swinkels, Boni, Beqiraj, Van Cleemput, Bosiers, De Looze, Smolders, Matthys, Ouattara, Cobos Copado

Doelpunten: 13’ De Witte (0-1), 19’ Schoofs (0-2), 27’ Tainmont (0-3), 31’ Storm (0-4), 40’ Pedersen (0-5), 52’ Matthys (0-6), 57’ Bosiers (0-7), 67’ Beqiraj (0-8), 72’ Beqiraj (0-9), 77’ Beqiraj (0-10)