Terug 7 augustus 2018

Dubbel zoveel fietsenstallingen en elke thuismatch shuttles

Binnen twee weken is het zover: dan voetbalt Malinwa voor het eerst in vijf maanden nog eens in het AFAS Stadion. Niet alleen de stadioninfrastructuur wordt vernieuwd, ook de fietsenstallingen en shuttle-service krijgen een update.

“We gaan naar frequenter rijdende shuttles vanop randparking Mechelen-Noord en hebben onze fietsenparkings uitgebreid tot 3000 plaatsen. En wie regelmatig met de fiets komt, wordt beloond”, zo zegt operationeel manager van KVM, Bram Scheerlinck.

 

Meer gratis bewaakte fietsenparkings

Al enkele jaren kan je gratis je fiets stallen aan het KV-straatje aan ingang Liersesteenweg of aan het Lyceum vlakbij de hoofdingang. “We breiden beide parkings nu uit”, zegt Bram Scheerlinck. “Met ongeveer 3000 plaatsen kan je altijd vlot je fiets kwijt. De stallingen zijn bewaakt en gratis.”

 

Regelmatig met de fiets naar de wedstrijd komen, wordt voortaan beloond. “Vanaf onze thuiswedstrijd tegen Westerlo eind september zullen we een actie lanceren. Op die manier willen we nog meer supporters aansporen om voor zoveel mogelijk wedstrijden de fiets te nemen.” Meer info over deze actie volgt voor de thuiswedstrijd tegen Westerlo.

 

 

Shuttlebusjes vanop randparking Mechelen-Noord

Voor wie niet met de fiets kan komen, beschikt KVM over twee randparkings. Van aan randparking Zandpoortvest wandel je op 15 minuten naar het stadion, vanop randparking Mechelen-Noord, aan de Schaliënhoevedreef, rijden shuttlebusjes.

 

“Niets zo lastig als te lang moeten wachten op een shuttle. Daarom laten we die shuttles frequent rijden. We zijn natuurlijk afhankelijk van het verkeer, maar we zetten meer busjes in dan vorig seizoen zodat de wachttijden beperkt blijven. Bovendien wordt de shuttledienst dit seizoen voor elke wedstrijd ingericht.”