Terug 12 maart 2019

AFAS geeft bekerfinale van KVM extra dimensie met het AFAS Fandorp

Op 1 mei speelt KV Mechelen in het Koning Boudewijnstadion de bekerfinale tegen KAA Gent. AFAS Software zet zijn schouders onder die cupfinal.

 

Van het AFAS Stadion naar het AFAS Fandorp

“Dat KV Mechelen met zijn fanatieke aanhang naar de Heizel mag, konden we niet voorbij laten gaan”, zo zegt Machiel den Dekker, directeur van AFAS België. “Met de passie en beleving die je in het AFAS Stadion vindt, wordt het in Brussel één groot feest. Daarom zetten we onze schouders onder het AFAS Fandorp aan de Heizel-paleizen. Zo kleuren we samen Brussel geel en rood.”

Het AFAS Fandorp wordt een geweldige supportersplek om naar de finale toe te leven en zal voor de wedstrijd van 10u tot 13u geopend zijn. Daarnaast zal AFAS te zien zijn op alle communicatie van de club over de bekerfinale.

 

Het Mechelse softwarebedrijf is al geruime tijd een trouwe partner van de club van geel en rood. Zo siert het de shirts en leent het zijn naam aan het stadion. KV Mechelen maakt ook gebruik van het softwarepakket van AFAS.

AFAS Software ontwikkelt immers bedrijfssoftware om alle administratieve processen zoals financieel, HRM, documentmanagement en CRM te automatiseren in één en hetzelfde softwarepakket.