Terug 27 februari 2019

“Zondag wordt er sportief gestreden voor periode 2. Daar ligt onze focus”

De spanning naar de laatste speeldag in de reguliere competitie neemt toe en dan nemen – we verbazen ons er al niet meer over – ook de geruchten toe. Van “spelen met de B-ploeg” tot “de club heeft een bericht gekregen dat ze niet mag promoveren”. Maar we kunnen je geruststellen, die geruchten kloppen niet.

 

Dus voor de duidelijkheid: nee, KV Mechelen zal niet met een B-ploeg in Lommel aan de aftrap komen.  En nee, KV Mechelen is niet op de hoogte gebracht van één of andere tuchtmaatregel die de club verbiedt te promoveren. 

De club krijgt de laatste weken een heel aantal vragen en veronderstellingen, de ene theorie al absurder dan de ander. Maar laat het absoluut duidelijk zijn: zondag zal er sportief gestreden worden om de tweede periodetitel. Met ons sterkste elftal. Dat is waar het nu om draait en waar we ons als club op focussen.

 

Voor die wedstrijd in Lommel start donderdag de ticketverkoop voor abonnees en Members 25. De verkoop bij onze supportersclubs loopt bovendien als een trein. Daar zijn zowat 1800 tickets de deur uit, de resterende 600 kaartjes gaan in losse verkoop.