Terug 5 mei 2019

Verleng je abonnement voor 10 mei!

1A én Europees voetbal: daar gaan we volledig voor. En met z’n allen. Wil je er volgend seizoen opnieuw bijzijn? Verleng dan voor 10 mei en behoud zo je vaste stek in het AFAS Stadion. Ook als nieuwe abonnee kan je nu al een abonnement kopen op de vrije plaatsen.

 

Verleng nu

Was je vorig seizoen al abonnee? Wacht dan niet langer en verleng nu je abonnement voor 10 mei. Dan ben je zeker van je vaste plaats.

Verlengen kan nu op www.kvmechelenticketshop.be of in onze ticketshop in het stadion.

Meer info over hoe verlengen.

 

Koop nu al een abonnement

Wil je volgend seizoen alle thuiswedstrijden zeker zijn van een plaatsje? Dan kan je nu al als nieuwe abonnee een abonnement aankopen op de vrije plaatsen.

Een abonnement aankopen kan op www.kvmechelenticketshop.be of in onze ticketshop in het stadion.

Meer info over een abonnement als nieuwe abonnee aankopen.

 

Voorrang voor Europese en bekerwedstrijden met Member 25

Door het winnen van de beker mag KV Mechelen aantreden in de groepsfase van de Europa League. Daarin spelen we drie thuiswedstrijden die – net als matchen voor de beker van België – niet in het abonnement zitten.

Wie zekerheid wil hebben om als eerste een ticket te kunnen aankopen, wordt best naast zijn abonnement ook Member 25. Wie zowel Member 25 als abonnee is, krijgt immers voorrang bij de ticketverkoop. Nadien krijgen abonnees de kans om een ticket te kopen, vervolgens Member 25 en tot slot, indien er nog tickets zouden zijn, volgt een vrije verkoop.

Meer info over Member 25.

 

Onderzoek Propere Handen: welke impact op abonnementen?

We krijgen uiteraard heel wat vragen over het lopende onderzoek van de KBVB. We weten dat we in de zaak “Propere Handen” onschuldig zijn. Daarom gaan we volop voor 1A en Europees voetbal.

Indien er deze zomer toch een uitspraak zou zijn waardoor we in 1B uitkomen, dan gelden dezelfde prijzen van afgelopen seizoen. Wie een abonnement gekocht heeft, krijgt uiteraard het verschil terugbetaald. Maar nogmaals: we gaan er vanuit dat we in 1A uitkomen.

Het blijft sowieso belangrijk om voor 10 mei je abonnement te verlengen om je vaste plaats te behouden en voor 27 mei om van het voordeeltarief te kunnen genieten.