Terug 19 februari 2019

Nu al voucher voor nieuwe abonnees 2019-2020 beschikbaar

Ben je dit jaar geen abonnee en wil je volgend seizoen wél een abonnement? Teken dan nu in voor een abonnement voor 2019-2020 en krijg zo de kans om met voorrang een ticket voor de bekerfinale aan te kopen!

Wie dit seizoen geen abonnement heeft en van plan is om zich voor het seizoen 2019-2020 eentje aan te schaffen, kan zich nu al engageren door een voucher van 150 euro te kopen.

Die voucher kan je dan tijdens de abonnementenverkoop gebruiken bij de aankoop van je seizoenskaart en geeft je nu al recht op de aankoop van één ticket voor de bekerfinale.

Je kan zo’n voucher van €150 aankopen…

· In de Ticketshop in het AFAS Stadion: dan krijg je een voucher mee, die je tijdens de abonnementenverkoop 2019-2020 kan gebruiken bij de aankoop van je abonnement.

· Online via www.kvmechelenticketshop.be: dan krijg je bij de start van de abonnementenverkoop 2019-2020 een unieke couponcode toegestuurd, waarmee je €150 korting krijgt bij de online-aankoop van je abonnement.

 

Belangrijk om weten:

· Het nieuwe abonnement moet op dezelfde naam staan als de voucher

· Indien een abonnement van een lager bedrag wordt aangekocht (bijvoorbeeld een jeugdabonnement), dan wordt het verschil in jouw voordeel op de drankkaart gezet of omgezet in een cadeaubon voor de Fanshop

 

Over de tickets voor de bekerfinale

De supporters die nog geen abonnement hebben en zich met een voucher engageren voor volgend seizoen, krijgen ook voorrang voor de ticketverkoop van de bekerfinale.

Je kan één bekerticket per supporter aankopen. Producten zijn niet cumuleerbaar: het is één ticket per persoon, ook al heb je bijvoorbeeld een voucher én een Member 25-kaart.

Lees hier alles over de ticketverkoop voor de bekerfinale. 

 

Ben je al abonnee dit seizoen?

Dan is het niet nodig om deze voucher aan te kopen. Als abonnee heb je immers al recht op één ticket voor de bekerfinale en kan je dat niet cumuleren met een voucher.