Terug 26 juli 2018

KVM zoekt stewards en toegangscontroleurs

Het stadion groeit, dus ook de KVM-familie! Daarom zoekt Malinwa extra stewards en toegangscontroleurs.

Elke thuiswedstrijd zijn tal van vrijwilligers in de weer om jou een zo’n aangenaam mogelijke avond te bezorgen. Ook aan de ingangen van het AFAS Stadion. Daar zorgen tientallen vrijwilligers dat je vlot en correct het stadion binnenkan.

Ook als steward werk je mee aan het onthaal de begeleiding van de supporters tijdens wedstrijden. Geïnteresseerd? Ontdek hieronder de functiebeschrijvingen!

 

Functiebeschrijving toegangscontroleur:

Elke thuiswedstrijd van KVM scan je tickets aan de ingangen van het stadion of de parkings. Je zorgt ervoor dat supporters vlot en op een correcte wijze binnen geraken. Je bent gemotiveerd, steeds stipt op tijd enkele uren voor een thuiswedstrijd, kan goed in team werken, je bent minimum 16 jaar en je beheerst het Nederlands, Frans en Engels.

 

Functiebeschrijving steward:

Als steward sta je na het volgen van een opleiding in voor:
• het ontvangen en begeleiden van supporters
• het verstrekken van informatie
• het controleren van tickets
• een veiligheidscheck van het stadion

Je bent gemotiveerd, steed stipt op tijd en kan goed in team werken. Je bent bovendien minstens 18 jaar en beschikt over een bewijs van goed gedragen en zeden.

 

Hoe stel ik me kandidaat?

Wie steward of toegangscontroleur wil worden, kan zijn naam, geboortedatum en telefoonnummer voor 28 augustus 2018 doorsturen naar veiligheid@kvmechelen.be.