Terug 24 september 2018

KV Mechelen – R. Antwerp FC: Parkingtickets verkrijgbaar in ticketshop

Voor de bekerwedstrijd tegen Antwerp van woensdag 26 september zijn dagtickets voor de parkings verkrijgbaar in de Ticketshop.

KV Mechelen – Royal Antwerp FC, een duel in de 1/16de finales van de Croky Cup, wordt op woensdag 26 september om 20.45u afgetrapt. De voorverkoop voor deze wedstrijd loopt intussen gewoon door.

In de beker zijn de parkingabonnementen, net als de gewone abonnementen, niet geldig. Je kan je in de Ticketshop in het AFAS Stadion wel een dagticket voor de parkings aanschaffen:
* Parking Telenet                      €10
* Parking Club                          €10
* Parking Spoor VIP                 €5
* Parking Grote Nieuwedijk      €5

Op Parking Grote Nieuwedijk kan je ook op de avond van de wedstrijd ter plekke 5 euro betalen, de andere parkings zijn alleen beschikbaar in voorverkoop.

Supporters met een abonnement voor de Grand Kavee mogen woensdagavond binnen in de Grand Kavee, op vertoon van hun abonnement. Een dagkaart voor de Grand Kavee is verkrijgbaar in de Ticketshop (€10).

De Ticketshop is nog open:
* dinsdag van 9u tot 19u
* woensdag van 9u tot 14.45u

Vanaf zes uur voor de aftrap wordt de ticketverkoop stopgezet, volgens de veiligheidsvoorschriften. De loketten blijven woensdagavond dus sowieso gesloten.