Terug 9 augustus 2018

KV Mechelen - Lommel SK: Wat je absoluut moet weten

Op vrijdag 17 augustus is het zover: dan speelt Malinwa zijn eerste thuiswedstrijd. Kom je net als duizenden anderen naar het AFAS Stadion? Lees dan zeker dit even.

 

Hoofdingang: toegang enkel voor hoofdtribune en vak K

Aan de nieuwe hoofdtribune wordt de komende maand nog volop gewerkt. Er is daarom nog geen doorgang achter de tribune. Daarom kan je enkel aan de hoofdingang binnen als je op de nieuwe hoofdtribune zit in de vakken ET1 tot 4 of in het vak K, achter doel aan de fitness, moet zijn. Voor rolstoelgebruikers is dit de enige toegang tot het stadion.

 

Aan deze ingang kan je enkel tickets voor vak K en voor de nieuwe hoofdtribune in de vakken ET1 tot 4 kopen. Wie in de andere vakken een ticket wil, kan, zolang de voorraad strekt, terecht aan ingang Liersesteenweg of aan een tijdelijke ingang in de Caputsteenstraat.

 

Tijdelijke nieuwe ingang: Caputsteenstraat

Wie voor de andere vakken vroeger langs de hoofdingang kwam, kan nu tijdelijk via een nieuwe ingang het stadion binnen. Deze bevindt zich in de Caputsteenstraat, via de leveranciersingang van Telenet (zie foto hieronder).

Daar kan je tickets kopen voor alle vakken, behalve voor de vakken ET1 tot 4 in de nieuwe hoofdtribune en voor vak K, aan een mobiel loket.

 

 

Ingang Liersesteenweg: elektronische toegang

Je kan natuurlijk ook de ingang aan de Liersesteenweg nemen. Daar kan je tickets kopen voor alle vakken, behalve voor de vakken ET1-2-3-4 in de nieuwe hoofdtribune en voor vak K .

Nieuw daar is dat we deze wedstrijd testen met elektronische toegangspoorten. Je ticket of je abonnement wordt dus gescand door een elektronisch poortje.

 

 

De nieuwe hoofdtribune: wat zal klaar zijn?

De buitentribune, de kleedkamers en de persinfrastructuur zullen wedstrijdklaar zijn. Drankgelegenheden, restaurant en skybox’en zullen nog niet af zijn. Net zo min als het dak. En indien je het je afvraagt: ja, paraplu’s zonder pin zijn toegelaten in het stadion.

Supporters die in vak K of de nieuwe hoofdtribune zitten kunnen terecht aan de mobiele drank- en eetstandjes aan de hoofdingang én aan de kant van Telenet.

 

Opgelet, de zone achter de hoofdtribune is nog steeds werfzone. Wie een ticket heeft voor de hoofdtribune kan via de voorzijde van de tribune naar zijn of haar nieuwe plaats.

 

Aan welke loketten kan je welke tickets kopen?

Zoals de voorraad strekt, kan je terecht aan de loketten:

  • Hoofdingang Kleine Nieuwedijk: enkel tickets voor hoofdtribune ET1-2-3-4 en vak K
  • Tijdelijke ingang Caputsteenstraat: tickets voor alle vakken behalve hoofdtribune ET1-2-3-4 en vak K
  • Ingang Liersesteenweg: tickets voor alle vakken behalve hoofdtribune ET1-2-3-4 en vak K

Betalen kan overal cash.

 

 

Voortaan grotere fietsenparkings en meer shuttles

En zoals we reeds aankondigden, hebben we voortaan meer gratis bewaakte fietsenstallingen ter beschikking op fietsenparking Lyceum (vlak bij de hoofdingang en ingang Caputsteenstraat) en in de fietsenstalling aan ingang Liersesteenweg.

Wie met de wagen komt, kan best randparkings Zandpoortvest of Mechelen-Noord nemen. Vanaf de shuttleparking Mechelen-Noord (nieuw adres: parking CM, Antwerpsesteenweg 261, 2800 Mechelen) rijden er voortaan elke thuiswedstrijd regelmatig shuttlebusjes naar ingang Liersesteenweg.

 

Betaalkaart op je abonnement 

De betaalkaarten van vorig seizoen werken dit jaar niet meer. Voortaan zetten we alles op 1 kaart: abonnement, Member 25 en je betalingen voor drank en eten…

Je kan je betaalkaart op je abonnementskaart zetten of indien je geen abonnement hebt op een nieuwe betaalkaart zetten. Geld opladen kan ook online op www.kvmechelen.be/herladen

Het saldo op je oude betaalkaart kan nog tot 31 december 2018 overgezet worden.

 

Tot slot…

De vele nieuwigheden zijn voor iedereen, supporter én medewerker, even wennen. Daarom rekenen we op jouw begrip. We staan uiteraard open voor alle feedback. En als we één tip mogen geven: kom zeker tijdig naar het stadion zodat je zeker niets van de match moet missen.