Terug 9 januari 2019

Koop je tickets voor de vier laatste thuiswedstrijden in één keer – EasyBuy

De voorverkoop voor de vier resterende thuiswedstrijden in de competitie staat open. Wens je direct zekerheid dat je deze vier duels live in het AFAS Stadion meemaakt, koop dan in één keer een ticket voor elk van die vier – dankzij EasyBuy.

De spelers op stage in Spanje, solden in de Fanshop en een drukke voorverkoop voor de halve finale van de Croky Cup: Malinwa zat ook in de eerste week van 2019 niet stil.

Intussen staat de ticketverkoop voor de vier resterende thuiswedstrijden in de competitie open voor iedereen. Je kan dus al tickets voor deze wedstrijden aankopen:

 

1 aankoop via EasyBuy = zekerheid over laatste 4 thuiswedstrijden

Met één klik kan je je ook zekerheid verwerven over het bijwonen van álle vier wedstrijden. Wanneer je kiest voor ‘EasyBuy – 4 games, 1 click’, dan kan je je met één aankoop een ticket voor de vier resterende duels aanschaffen, op dezelfde plaats.

Aankopen is heel simpel: je logt in bij www.kvmechelenticketshop.be, gaat naar het product ‘EasyBuy – 4 games, 1 click’, kiest een vrije plaats, betaalt ineens de prijs van de vier wedstrijden en ontvangt vier tickets in één keer in je mailbox. Zo mis je zéker niks van de ontknoping van de tweede periode in 1B.

De tickets voor de individuele wedstrijden en voor de EasyBuy kan je aankopen…

  • online via www.kvmechelenticketshop.be
  • in de Ticketshop in Tribune 3 van het AFAS Stadion (openingsuren ma-woe-vr 9u-18u, di-do 9u-12.30u & 13.30u-19u)

 

 

De praktische informatie over de ticketing van de afzonderlijke wedstrijden vind je in de respectievelijke nieuwsberichten op deze site.

Indien je extra informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren via ticketing@kvmechelen.be of 015 21 82 30 (optie ticketing).