Terug 19 april 2019

Het is definitief: Huldiging en supportersfeest op 1 mei

Op 1 mei organiseert Malinwa een KVM Fanpark in het AFAS Stadion. Zo zal je er ’s middags de bekerfinale op groot scherm kunnen bekijken en feesten supporters en spelers de avond in met DJ’s. In de vooravond worden spelers en staf bij terugkeer ook gehuldigd op het stadhuis.

 

Al enkele weken werd er gezocht naar een geschikte locatie om de A-kern van KVM te huldigen én een supportersfeest te organiseren voor het behalen van de titel en de bekerfinale.

“We zijn dan ook verheugd om samen met de stad Mechelen een geweldig programma te kunnen voorstellen”, zo zegt Gert Van Dyck van het Malinwa Supportersorgaan.

Wedstrijd op scherm in stadion, huldiging op stadhuis

Zo wordt het AFAS Stadion omgetoverd tot een KVM Fanpark door Rawberry, dat tijdens het WK het Rode Duivels Fanpark aan de Nekker organiseerde.

“In de namiddag zal je de wedstrijd op groot scherm kunnen volgen in het stadion. Nadien zullen de spelers gehuldigd worden op het stadhuis en op het balkon verschijnen, de ideale locatie voor een huldiging.”

 

Feest in het AFAS Stadion

Omdat de Grote Markt slechts een beperkte capaciteit aankan, zal het supportersfeest zich nadien verplaatsen naar het AFAS Stadion.

“De ideale locatie voor een feestje van supporters én spelers. Na de viering op het stadhuis zakt de A-kern immers af naar het stadion. Met Rawberry hebben we ook de ideale partner gevonden om dat feest te organiseren.”

Na de wedstrijd kunnen alle supportersbussen en individuele fans de verplaatsing van Brussel naar Mechelen maken. Parkeren of supporters afzetten kan op de grindparking aan de Nekker.

Indien de Grote Markt vol is, kan je sowieso al naar het AFAS Stadion waar de spelers en staf na 20u worden gevierd. Drank en eetstanden worden voorzien in het AFAS Stadion, DJ’s zullen zorgen voor een geweldige sfeer.
Bekerwinst- of verlies: het wordt sowieso een niet te missen feest!

 

1 mei in Mechelen praktisch:

  • Vanaf 12.30u doorlopend open tot ’s nachts: KVM Fanpark in AFAS Stadion
  • 14u30: wedstrijd op scherm van 48m²
  • Tussen 19u en 20u: spelershuldiging op balkon stadhuis
  • Na 20u: supportersfeest met staf en spelers in het KVM Fanpark in AFAS Stadion
  • Inkom: gratis
  • Parkeren: grindparking De Nekker voor Grote Markt (indien Grote Markt vol, bussen naar stadion)