Terug 30 april 2019

AFAS Fandorp in Mechelen: wat het ook wordt, altijd feest

In het AFAS Fandorp in het AFAS Stadion in Mechelen kan je woensdag 1 mei vanaf 12.30u terecht voor een groots supportersfeest. Bekerwinst of -verlies: feesten zullen we!

 

Om 14.30u start de wedstrijd, te zien op groot scherm op het veld. Na de wedstrijd spelen de beste dj’s van Mechelen. Met tussen 20u en 21u een huldiging van spelers en staf waarna het feest doorgaat tot middernacht.

▶▶ UITZENDING WEDSTRIJD
Supporters die geen ticket voor de Heizel hebben, zullen de wedstrijd live kunnen volgen in het stadion op een 50m²-groot scherm dat we op het veld plaatsen!

▶▶ DJ’s ZORGEN VOOR TOPSFEER
Na de wedstrijd trappen onze DJ’s het feestje op gang!

▶▶ 2de HULDIGING VAN DE SPELERS IN HET STADION
Onderweg naar Mechelen, stoppen de spelers even langs het Stadhuis voor de huldiging. Kort nadien komen ze allen door naar het stadion, waar ze opnieuw in eigen huis zullen gevierd worden en er samen met alle supporters een geweldig feest van maken!

▶▶ BETALEN MET KVM – BETAALKAART
★ Tussen 12u30 en 19u00 kan je terecht aan de bar op het veld. Vanaf 19u zal je ook terecht kunnen aan 3 bars in Tribune F & I.
★ Betalen kan je met je abonnement/KVM-Betaalkaart. Neem dus zeker je abonnement mee! Je kan ter plaats eje betaalkaart opladen, maar om wachtrijen te vermijden kan je dit nu al online

▶▶ DROP-OFF ZONE VOOR BUSSEN
★ Bussen die van de Heizel komen kunnen hun passagiers afzetten aan de Kerkhoflei-Ziekbeemden.

Bussen moeten de volgende route volgen: afrit Mechelen Noord – R6 – Liersesteenweg en dan:ofwel voor Grote Markt doorrijden via R12 naar grindparking De Nekker voor drop-off,ofwel voor stadion afslaan in de Kerkhoflei om supporters af te zetten in de Ziekebeemdenstraat en dan wegrijden via Kadodderstraat – Liersesteenweg –R6 (eventueel via Antwerpsesteenweg – R12 naar De Nekker voor parking)

▶▶ INGANGEN STADION
★ Ingang via Parking Fanshop
★ Ingang Liersesteenweg

▶▶ PARKINGS STADION
★ Bewaakte fietsenparking Lyceum (ingang Caputsteenstraat): open tussen 12.30u en 1u ‘s nachts
★ Parkings Gummarus en Spoor geopend