Terug 14 mei 2018

Koop nu je abonnement voor dit seizoen!

Bouw jij volgend seizoen mee aan het nieuwe KV? Aarzel dan niet en bestel nu je abonnement aan het beste tarief in de ticketshop of op www.kvmechelenticketshop.be

 

In het weekend van 3, 4 en 5 augustus komt KV Mechelen aan de aftrap van de competitie van 1B. We gaan van start met de ambitie om zo snel mogelijk terug te keren naar 1A. Bovendien schrijven we de komende maanden toch weer een stukje geschiedenis: deze zomer verrijst met de hypermoderne businesstribune immers een nieuw pareltje in ons AFAS Stadion.

 

En het is lang niet de enige nieuwigheid in deze abonnementencampagne die vanaf 14 mei start:

 

Nieuwe prijzen: tot 20% lager

Een abonnement is en blijft de meest voordelige manier om de thuiswedstrijden bij te wonen. Voor huidige abonnees die in de voordeelperiode t.e.m. 1 juli kopen, gaan de prijzen 20% naar beneden ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Een reeks lager en het missen van de play-off-wedstrijden compenseren we samen in deze all-in korting.

 

In 1B varieert het aantal thuiswedstrijden sterk, afhankelijk van de sportieve prestaties. Daarover geen gedoe. Alle thuiswedstrijden zitten in het abonnement, op een mogelijke promotiefinale en bekerduels na.

 

Ben je een nieuwe abonnee, dan krijg je, bij aankoop t.e.m. 1 juli, 15% korting ten opzichte van de prijzen van de nieuwe abonnees in de voordeelperiode vorig seizoen. En wie nieuwe abonnees aanbrengt, kan ook dit seizoen zijn abonnement terugverdienen met de actie ‘Kakker zoekt Makker’. Per aangebrachte nieuwe abonnee krijg je zo tien procent korting.

 

Nieuw: Word Member 25

Wil je je Malinwa-beleving nog een extra dimensie geven, word dan ‘Member 25’! Het lidmaatschap ‘Member 25’ is volledig nieuw en kan je samen met je abonnement of los van een abonnement aankopen voor 25 euro. Word lid van het magische stamnummer 25 en geniet van een resem aan exclusieve voordelen.

Ontdek nu “Member 25”!

Nieuw: Toegang Grand Kavee

Voortaan krijg je ook de mogelijkheid tot een vleugje extra comfort: je kan jezelf voortaan toegang verschaffen tot de ‘Grand Kavee’. Voor 100 euro ben je voor, tijdens en na elke thuiswedstrijd welkom in dit chique supporterscafé.

Ontdek nu alles over Grand Kavee!  

Nieuw: alles op 1 kaart én optie online bestellen-thuis leveren

Een waaier aan nieuwe producten, maar geen wirwar aan kaarten meer. We gaan het je makkelijker maken: voortaan komt alles op één en dezelfde kaart: je abonnement, je lidmaatschap Member 25, je parking, je toegang Grand Kavee en je betaalkaart voor de drankpunten.  

Meer nog: koop je één of meer van deze producten online, dan heb je de mogelijkheid om de kaart thuis te laten afleveren. Mits betaling van een verzendingskost, tenzij je ook Member 25 wordt – dan gebeurt de thuislevering zonder extra verzendkosten.  

Verleng of bestel je abonnement vanaf vandaag

De abonnementenverkoop start op 14 mei 2018. Net zoals de voorgaande jaren krijg je als huidige abonnee een voorrangsperiode van drie weken tot en met 3 juni, waarin je je eigen plaats kan verlengen of kan verhuizen naar een andere vrije plaats in het stadion.

Nieuwe abonnees kunnen een abonnement op de vrije plaatsen kopen. Nog dit: net zoals de vorige jaren zullen alle huidige en voormalige abonnees de komende weken een persoonlijke uitnodiging voor de start van de abonnementenverkoop in hun brievenbus ontvangen.