Terug 29 juni 2018

Abonnementen: we zitten aan 9.000!

De abonnementenverkoop blijft op volle toeren draaien. Intussen hebben we de kaap van 9.000 overschreden. Wil je profiteren van de vroegboekkorting tot 20%, dan heb je nog tijd tot en met nu zondag 1 juli om je een abonnement aan te schaffen. Daarvoor is de ticketshop in het stadion ook zaterdag en zondag tussen 10u en 13u geopend.

 

Ruim anderhalve maand voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen, staat de teller al boven 9.000. Opmerkelijk, gezien we vorig seizoen, toen we met 9.800 een clubrecord haalden, na hetzelfde aantal verkoopdagen op 6.500 zaten.

 

De Luc is de 9.000ste abonnee

 Luc Verlinden uit Wolfsdonk (bij Aarschot) gaat de boeken als de 9.000ste abonnee van het seizoen 2018-2019. Hij schafte zich online een abonnement op de nieuwe hoofdtribune aan en keert zo terug als abonnee.

 

“Eigenlijk ben ik al 35 jaar supporter van KV”, aldus Luc. “Toen ben ik beginnen meegaan met mijn buurman, wiens ouders in Mechelen woonden. Door een zwaar ongeval heb ik enkele jaren geen abonnement gehad, maar nu wil ik er weer bij zijn. De degradatie speelt daarbij geen enkele rol. Nú moet je er als supporter staan.”

 

Luc zal volgend seizoen op de nieuwe tribune plaatsnemen. “Ik heb altijd op de hoofdtribune gezeten”, klinkt het. “Nu is het misschien een beetje duurder, maar je krijgt er zoveel meer comfort voor in de plaats. Voor mij was de keuze dan ook snel gemaakt. En dat ik het online kon aankopen, maakte het veel makkelijker. Het doet me deugd om de 9.000ste te zijn. Het zoveelste bewijs dat de club alsmaar populairder wordt.”

 

 

Profiteer tot en met zondag van voordeeltarief

 

En de verkoop gaat intussen volop door. Nu zondag 1 juli om middernacht loopt de periode van het voordeeltarief af. Tot en met zondag genieten de abonnees van vorig seizoen van 20% korting ten opzichte van de prijzen van vorig seizoen. Voor de nieuwe abonnees bedraagt die korting 15%. Vanaf maandag 2 juli daalt die korting naar 10% voor iedereen.

 

Je kan je een abonnement aanschaffen:

    • online via www.kvmechelenticketshop.be
    • in de ticketshop in het AFAS Stadion op vrijdag 29 juni doorlopend van 9u tot 18u, op zaterdag 30 juni van 10u tot 13u en op zondag 1 juli van 10u tot 13u

 

 

Heb je vragen over de abonnementenverkoop, aarzel dan niet om ons te contacteren via 015 21 82 30 (optie ticketing) of ticketing@kvmechelen.be.