Terug 31 mei 2018

Verleng je abo voor maandag: ticketshop zaterdag- en zondagvoormiddag open

Dit weekend opent de ticketshop uitzonderlijk de deuren op zaterdag 2 en zondag 3 juni van 10u tot 13u. Zo krijg je als abonnee nog een extra kans om jouw plaats voor volgend seizoen te behouden. Aarzel dus niet langer en leg nu je plek vast!

 

Abonnees van vorig seizoen krijgen momenteel voorrang om hun plek te behouden. Zondagavond om middernacht eindigt deze voorrangsperiode. De plaatsen van de abonnees die niet verlengd zijn, gaan maandagochtend om 9u in de vrije verkoop.

 

Wens je je abonnement voor volgend seizoen te verlengen, aarzel dan niet en schaf je nieuw abonnement aan vóór zondagavond middernacht. 

Om je nog een extra kans te bieden, is de ticketshop dit weekend uitzonderlijk open op zaterdag- en zondagvoormiddag van 10u tot 13u.

 

Je kan je abonnement aankopen:

  • online via www.kvmechelenticketshop.be (had je vorig seizoen een abonnement: log in, ga meteen naar ‘Mijn Bestellingen’, waar je abonnement in reservatie klaarzit, klik op ‘Betaal onbetaalde reservatie’ en rond de betalingsprocedure af. Zit je abonnement niet klaar, neem dan contact op via ticketing@kvmechelen.be)

 

  • in de ticketshop in het AFAS Stadion op vrijdag 1 juni 9u-18u, op zaterdag 2 juni 10u-13u en zondag 3 juni 10u-13u

 

Vermijd nu storting of overschrijving

Wil je de komende dagen je abonnement verlengen, doe dat dan niet meer per storting of overschrijving.

Aangezien het enkele werkdagen kan duren vooraleer het geld op onze rekening staat, is de kans reëel dat je betaling te laat komt. Maandagochtend komen alle niet-betaalde plaatsen onherroepelijk vrij.

Nieuwe abonnees kunnen momenteel ook al een abonnement aankopen op de vrije, beschikbare plaatsen. Alle informatie over de abonnementenverkoop vind je op onze abonnementensite. Vragen? Contacteer ons via ticketing@kvmechelen.be of 015 21 82 30 (optie ticketing).