Terug 27 juni 2018

Alexander Corryn blijft bij KV Mechelen

Alexander Corryn (24) voetbalt de komende seizoenen bij Malinwa. Hij tekende een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde jaar. “Ik geloof in het mooie project waarvoor KV staat”, zo zei Corryn bij het ondertekenen van zijn nieuwe contract.

 

Corryn lag al onder contract bij geel en rood, maar werd uitgeleend aan Antwerp. Die uitleenbeurt liep nu ten einde en zo keert hij dus terug naar KV Mechelen. Corryn kan zowel als linksback als verdedigende middenvelder uit de voeten.

 

Corryn kwam afgelopen weekend ook al in actie in de oefenwedstrijd tegen Eppegem. Hij trekt ook mee op ministage naar Knokke waar de A-kern vanavond Cercle Brugge partij geeft.

 

Alexander Corryn: “De mogelijkheden zijn er om weer naar 1A te gaan”

 

“Twee maanden geleden heb ik een eerste onderhoud gehad met de directie hier. Ik heb de beelden van het toekomstige stadion gezien en kennisgemaakt met de staf hier”, zo zegt Alexander Corryn.

“Ik geloof in het mooie project waarvoor KV staat. Een club als KV Mechelen hoort niet thuis in 1B. We beschikken over alle mogelijkheden: we hebben de supporters, spelers én technische staf voor 1A. Zo snel mogelijk promoveren, is dus de boodschap.”