Terug 21 januari 2018

STVV - KV Mechelen: Praktisch

Dinsdagavond trekt geelrood naar Stayen. De aftrap is voorzien om 20.30u.

Een praktisch overzicht.

Start

Dinsdag 23 januari 2018

Aftrap: 20.30u

Wedstrijdleiding

Wesley Alen

Jeroen Walschap

Pieter Becquet

Wesli De Cremer

 

Ticketinfo

Klik hier voor alle ticketinginformatie.

RIO Stayen

– Tickethouders in de Noord-tribune hebben enkel toegang tot de Goethalszaal en de zitplaatsen van deze tribune. – Het gooien van papiersnippers, confetti en dergelijke is niet toegelaten (toelating kan verleend worden door de veiligheidsverantwoordelijke mits overleg met de hulp- en interventiediensten). – Het is verboden het stadioncomplex te betreden in het bezit van toeters met drukgas, alcoholische dranken, frisdranken in welk recipiënt dan ook en etenswaren. – Vlaggen met buigzame PVC masten van maximum 2 x 2 meter zijn toegelaten. – De spandoeken van meer dan 2 x 2 meter moeten vuur werend zijn (attest voor te leggen aan de hulp- en interventiediensten alsmede de veiligheidsverantwoordelijke). – Het is verboden de scheiding naar het speelveld te overschrijden. Dit wordt gesanctioneerd met een administratief stadionverbod van minimum 2 jaar en een administratieve geldboete van 1000 euro. – De autobestuurders in het bezit van een parkeerbewijs zijn gehouden aan de richtlijnen gegeven door de parkeerwachters en stewards. De club is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en diefstal op het parkeerterrein. – De toegang tot het stadion wordt verboden aan de supporters welke zich aanbieden aan de KSTVV-compartimenten en die drager zijn van duidelijke kentekens van de tegenpartij van KSTVV. – In tribune West, op de 2de en 3de verdieping plus in compartiment W worden pet en sjaal van de tegenpartij gedoogd. – Verboden het stadion binnen te brengen en te gebruiken, elk middel dat ertoe leidt om geluid elektronisch te versterken hetzij door een elektronisch, elektrisch of enig ander middel van stroomvoorziening of daarmee gelijkgesteld (vb megafoon, micro’s, enz.). – De “socio-business-class”, bestaande uit vergaderruimtes en outside seats, worden uitsluitend bezocht door vergunninghouders en hun genodigden. – De Raymond Goethalszaal, het Hotel, de White-room, Silver-room, Gold-room, Imanex-room, het Grand Café, RVue-zaal en de Skyboxen, worden beschouwd als stadiononderdelen. Dit betekend dat de voetbalwet ook hier van toepassing is. – Voor het verbruik van eten en drank in de tribunes zijn de algemene voorwaarden van toepassing vervat in het protocolakkoord en zijn geldig tot en met 31 juli van het lopende jaar. – Pictogrammen geven de indicatie weer in elke tribune wat de toepassingvoorwaarden zijn.

Routebeschrijving en parkingregeling

Met de auto

Vanuit Brussel : E40 richting Luik – afrit 28 (Landen – Hanuit) Richting St-Truiden blijven volgen (je passeert o.a. Walsbets, Gingelom, Velm, Kerkom).  In Sint-Truiden brug over de N3 oversteken en links afslaan richting Tienen. Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 (omleiding Luik-Brussel).  Aan de rechterkant ligt de Belgische Fruitveiling.  Vanaf dit punt is het nog ong. 700 m rechtdoor.  Stayen ligt aan de rechterkant. Oriëntatiepunten:  Rechterkant Belgische Fruitveiling, links Fedasil. Vanuit Antwerpen : E313 richting Luik – afrit 28 (Hasselt-Zuid – Sint-Truiden).  Deze “expressweg” moet je gewoon blijven volgen. Wel opletten voor de flitspalen aan de kruispunten.  Je passeert onder meer Alken en Zepperen/Kortenbos.  Deze weg sluit aan op de ring rond het hartje van Sint-Truiden. Oriëntatiepunten:  garage Mercedes Claes en later Delhaize (beiden linkerkant).  Blijf volgen tot je aan de afrit Tienen komt.  Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 (omleiding Luik-Brussel).  Aan de rechterkant ligt de Belgische Fruitveiling.  Vanaf dit punt is het nog ong. 700 m rechtdoor.  Stayen ligt aan de rechterkant. Vanuit Namen N80 of E42 dan E40 afrit 30 (Crisnée) Vanuit Maastricht N79 (Tongeren – Sint-Truiden).  Blijf volgen tot aan een kruispunt met links Honda garage en rechts broodjesbar Smak-Inn.  Sla linksaf.  Blijf volgen tot je aan de afrit Tienen komt. Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 (omleiding LuikBrussel).  Aan de rechterkant ligt de Belgische Fruitveiling.  Vanaf dit punt is het nog ong. 700 m rechtdoor.  Stayen ligt aan de rechterkant.  

Met de trein

Het station van Sint-Truiden ligt op wandelafstand van Stayen. Ga het station buiten en ga naar rechts (parking station). Blijven volgen, de spoorwegbrug over en Stayen nadert zienderogen. Wandelafstand: 5 minuten.  

Parkeerreglement

 

  1. Parkinglocaties

De parkinglocaties vindt u terug in het stadionplan. STVV is niet verantwoordelijk voor ongevallen/schadegevallen op deze parkingruimtes.  

  1. Parkeerverbod

Op de Tiensesteenweg, het gedeelte tussen de rotonde Stayen tot aan de spoorwegoverbrugging, inclusief de Staaienlaan, geldt een algemeen parkeerverbod, met uitzondering van dierenarts Vorstermans (Tiensesteenweg 209), ordediensten en dokter Tiensesteenweg.  

Verkeersregeling

  Vanaf 2 uur voor de wedstrijd tot 1 uur na de wedstrijd geschiedt het verkeer op de Tiensesteenweg, het gedeelte na de spoorwegbrug tot aan de rotonde Stayen, in één richting en dit vanaf de rotonde Stayen richting centrum. Enkel de houders van een doorgangsbewijs afgeleverd door de lokale politie, parkingkaarthouders van STVV en bewoners van de Tiensesteenweg hebben vrije doorgang. Het verkeer komende uit het centrum wordt na de spoorwegoverbrugging afgeleid naar de Fabrieksstraat. Het verkeer op de N3, Zuidelijke Omleiding Luik/Brussel geschiedt in de richting van Luik over twee rijstroken en in de richting van Brussel over één rijstrook en dit vanaf het kruispunt met de BFV tot aan de rotonde Stayen. Supportersbussen en parking bezoekers Sinds het seizoen 2003/2004 geldt een nieuwe regeling voor de bezoekende supporters.  Langs de omleidingsweg Brussel-Luik is er aan de ingang van de bezoekers parkeerruimte langs de weg voor de bezoekers voorzien. Eén rijstrook wordt hier voorbehouden als parking voor de supporters van de bezoekende club.