Terug 21 januari 2018

KV Mechelen - Zulte Waregem: Reacties

Malinwa verloor vanavond het kelderduel van Zulte Waregem met 0-2. Enkele reacties…

Rits: “Dit is enorm hard. De ontgoocheling is enorm. Dit valt ook niet goed te praten. Een thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem op zo’n moment in de competitie moet je altijd winnen. We moeten de hand in eigen boezem steken. Het is aan ons om de komende wedstrijden te blijven vechten om nog zoveel mogelijk punten te halen.”

Coosemans: “Het pikt enorm om te moeten toegeven dat Zulte Waregem de terechte winnaar is vanavond. Misschien kan ik mezelf vanavond weinig verwijten, maar ik win liever met 1-0 en dat ik geen enkele bal moet pakken dan zo’n wedstrijd als vanavond. De momenten om punten te kunnen sprokkelen worden steeds schaarser, maar we moeten elke wedstrijd alles blijven geven. Het is de enige manier om deze scheve situatie weer recht te trekken.”

Sylla: “Ik ben hier nog maar enkele dagen. Om dan meteen te moeten opdraven is niet evident. Toch merk ik dat er voldoende kwaliteit aanwezig is en de technische staf prima werk levert. Ik hoop mijn stempel meer en meer te kunnen drukken, maar of ik dinsdag aan de aftrap kom is de beslissing van de coach.”

Timmermans: “Ik zag vanavond een erg nerveus KV Mechelen aan de wedstrijd beginnen. Dit is uiteraard niet goed, maar wel logisch. We beseffen immers allemaal maar al te goed dat we in een erg lastige situatie zitten en nog heel belangrijke wedstrijden voor de boeg hebben. De voorbije weken hebben we voldoende kwaliteit gehaald en de nodige ervaring om deze negatieve spiraal te kunnen ombuigen. De supporters moeten beseffen dat we er alles aan doen om het tij te keren. Dit zal echter enkel lukken wanneer we één blok vormen: bestuur, technische staf, spelers en supporters samen.”