Terug 29 juli 2017

KV Mechelen - Standard: Ticketshop zaterdag open tot 16u

De abonnementenverkoop en de ticketverkoop voor de topper tegen Standard lopen zeer vlot. Daarom zal de ticketshop zaterdag uitzonderlijk geopend zijn tot 16u en gaan de loketten zondag al open om 12u.

 

De wedstrijd tegen Standard de Liège wordt afgetrapt op zondag 30 juli om 14.30u.

 

De ticketverkoop voor deze topper loopt vlot. Zaterdagochtend waren al 12.500 kaartjes de deur uit. Vooral de zitplaatsen worden schaars. In het vak H1 zijn nog een 100-tal zitjes beschikbaar, in de E-vakken en de hoofdtribune een 80-tal. Wie nog een zitplaats wenst te bemachtigen, wacht best niet tot zondag.

Op zaterdag zal de ticketshop geopend zijn tot 16u (in plaats van 12u). Op zondag gaan de loketten uitzonderlijk open om 12u. Je kan ook tickets online aanschaffen via www.kvmechelenticketshop.be tot zondag 11.30u.

 

Abonnementen: clubrecord in zicht!

Ook de abonnementen gaan vlot over de toonbank. Intussen staat de teller op 9.250. Daarmee realiseren we een groei ten opzichte van vorig seizoen én naderen we stilaan het record in de clubgeschiedenis, 9.499 in 2009. Voorheen in de historie verkocht de club nooit meer abonnementen.

 

Je kan op zaterdag een abonnement aankopen in de ticketshop en op zondag voor en na de wedstrijd: voor de wedstrijd aan het loket aan de hoofdingang, na de wedstrijd in de ticketshop in de fanshop.