Terug 17 juli 2017

KV Mechelen - Standard: Ticketing

Op de openingsspeeldag van het nieuwe seizoen krijgen we meteen een topper over de vloer: op zondag 30 juli komt Standard op bezoek in het AFAS Stadion (14.30u). De ticketverkoop gaat van start op maandag 24 juli. De ticketprijzen blijven ongewijzigd.

 

 

KV Mechelen – Standard de Liège wordt afgetrapt op zondag 30 juli om 14.30u.

 

Omdat de abonnementenverkoop de komende weken op volle kracht doorloopt, zal de ticketverkoop voor deze wedstrijd van start gaan op maandag 24 juli.

 

Voor deze wedstrijd geldt geen verplichte combiregeling. Je kan je tickets op drie manieren aanschaffen:

  • online via www.kvmechelenticketshop.be: vanaf maandag 24 juli tot zondag 30 juli om 11u
  • in voorverkoop in de ticketshop op KV Mechelen: vanaf maandag 24 juli tijdens de kantooruren, op zaterdag 29 juli van 10u tot 16u en op zondag 30 juli van 10u tot 12u
  • aan de loketten: op zondag 30 juli vanaf 12u

 

Belangrijk daarbij: de gratis staantickets voor kinderen onder zes jaar en de zittickets aan kindertarieven voor jongeren onder 19 jaar zijn op de dag van de wedstrijd NIET aan de loketten beschikbaar. Deze kunnen in voorverkoop in de ticketshop aangeschaft worden of online via www.kvmechelenticketshop.be.

Ticketprijzen blijven ongewijzigd

De ticketprijzen blijven ongewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. Voor de topper tegen Standard, één van vijf verhoogde wedstrijden van het seizoen, geeft dat de volgende tarieven:

Zitplaatsen (A, B, H1)

Zitplaatsen (E1, E3, G)

Zitplaatsen (K1, K2)

Staanplaatsen (C, D, F en I)

  • Volwassenen: 19 euro
  • -19- jarigen: 12 euro
  • -6- jarigen: gratis (in voorverkoop, ticket af te halen op vertoon van identiteitsbewijs)