Terug 26 juni 2017

KV Mechelen - Olympiakos Piraeus: Ticketing

Op zaterdag 8 juli speelt KV Mechelen haar eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen (18u). En wat voor één! De Griekse kampioen Olympiacos Piraeus komt op bezoek in het AFAS Stadion. Tickets zijn verkrijgbaar in voorverkoop en voor de wedstrijd aan de loketten. 

Yannick Ferrera en zijn technische staf stomen de spelers klaar voor het nieuwe seizoen. Deze week volgen oefenduels op Rapid Leest (woensdag, 19.30u) en Kampenhout (donderdag, 19.30u) en volgende week dinsdag tegen OH Leuven (dinsdag, 19.30u, terrein Kampenhout).

Daarna volgt meteen de galamatch van de voorbereiding, op zaterdag 8 juli tegen Olympiacos Piraeus (18u). De 44-voudige Griekse kampioen komt naar het AFAS Stadion met zijn nieuwe trainer Besnik Hasi. Deze zomer nam KV Mechelen Dimitrios Kolovos definitief over van Olympiacos.

Voor deze wedstrijd zullen de vakken A, B, C, D, F en I geopend zijn voor het publiek. Tickets zijn vanaf dinsdag 27 juni verkrijgbaar, zowel in de ticketshop op KV Mechelen als online via www.kvmechelenticketshop.be. Op de dag van de wedstrijd zijn de loketten open vanaf 16u30.

Voor de supporters van Olympiacos zullen de bezoekersvakken geopend zijn. Deze tickets zijn voor de wedstrijd verkrijgbaar aan het bezoekersloket.

De ticketprijzen bedragen €10 (zit) en €5 (staan). Voor de jeugd is de inkom gratis. Ook abonnees dienen een ticket voor deze wedstrijd aan te kopen.

De ticket- en fanshop in de nieuwe tribune zullen die avond geopend zijn.