Terug 31 juli 2017

KV Mechelen - AA Gent: Ticketing

Op zaterdag 12 augustus komt AA Gent op bezoek in het AFAS Stadion (18u). De ticketverkoop voor deze topper gaat van start op donderdag 3 augustus. Ondertussen kan je nog steeds een voordelig abonnement aanschaffen.

 

KV Mechelen – AA Gent wordt afgetrapt op zaterdag 12 augustus om 18u. Voor deze wedstrijd geldt geen verplichte combiregeling. Je kan je tickets op drie manieren aanschaffen:

  • online via www.kvmechelenticketshop.be: vanaf donderdag 3 augustus tot zaterdag 12 augustus om 15u
  • in voorverkoop in de ticketshop op KV Mechelen: vanaf donderdag 3 augustus tijdens de kantooruren, op zaterdag 12 augustus van 10u tot 12u
  • aan de loketten: op zaterdag 12 augustus vanaf 16.30u

 

Belangrijk daarbij: gratis staantickets voor kinderen onder zes jaar en de zittickets aan kindertarieven voor jongeren onder 19 jaar zijn op de dag van de wedstrijd NIET aan de loketten beschikbaar. Deze kunnen in voorverkoop in de ticketshop aangeschaft worden of online via www.kvmechelenticketshop.be.

 

Daarnaast kan je nog altijd een abonnement aankopen. Dat is en blijft nog steeds veel voordeliger dan losse tickets. Een abonnement kan je alle dagen verkrijgen in de ticketshop van KV Mechelen in het stadion of online op www.kvmechelenticketshop.be.

Ticketprijzen

Voor de topper tegen AA Gent, één van vijf verhoogde wedstrijden van het seizoen, zijn dit de ticketprijzen:  

Zitplaatsen (A, B, H1)

Zitplaatsen (E1, E3, G)

Zitplaatsen (K1, K2)

Staanplaatsen (C, D, F en I)

  • Volwassenen: 19 euro
  • -19- jarigen: 12 euro
  • -6- jarigen: gratis (in voorverkoop, ticket af te halen op vertoon van identiteitsbewijs)