Terug 8 november 2017

KV Mechelen - KRC Genk: voorrang abonnees tot en met vrijdag

Op woensdag 29 november ontvangen we RC Genk in de 1/8ste finales van de Croky Cup (20u). Voor deze mooie bekeraffiche gelden sterk verlaagde ticketprijzen voor iedereen. De voorrangsperiode voor abonnees loopt vrijdag (en niet zondag zoals eerder gemeld) af.

 

KV Mechelen – RC Genk, een wedstrijd in de 1/8ste finales van de Croky Cup, wordt op woensdag 29 november om 20u afgetrapt.

Abonnementen zijn niet geldig voor de bekerwedstrijden, maar als abonnee heb je wél voorrang om een ticket op je eigen plaats aan te kopen. Deze voorrangsperiode loopt tot en met 10 november. Vanaf 11 november vervallen de niet-betaalde reservaties en gaan alle tickets in de vrije verkoop.

 

Ook niet-abonnees kunnen op dit moment al een ticketje voor de bekerwedstrijd aankopen, maar dan alleen op plaatsen die niet bezet zijn door abonnees.

 

Je kan je ticket aanschaffen op twee manieren:
– online via www.kvmechelenticketshop.be (als abonnee ga je na het inloggen naar het gewenste vak in het stadionplan en klik je op de gewenste plaats(en))
– in voorverkoop in de ticketshop tijdens de kantooruren (ma-woe-vr 9u-18u, di-do 9u-12.30u & 13.30u-19u)

Sterk verlaagde ticketprijzen

  Voor de bekerwedstrijd tegen Genk gelden sterk verlaagde ticketprijzen voor iedereen: – zitplaats (A, B, E, G, H1) €10 (volw) en €5 (jeugd) – staanplaats (C, D, F, I) €8 (volw) en €5 (jeugd) – buitenseats (H2, H3, H4) €20   Indien je meer informatie over de tickets voor de Croky Cup wenst, aarzel niet om ons te contacteren via ticketing@kvmechelen.be of 015 21 82 30 – optie ticketing.