Terug 7 september 2017

KV Mechelen - Bocholt VV: Ticketing

Op woensdag 20 september ontvangen we Bocholt VV in de 1/16de finales van de Croky Cup. De voorverkoop voor deze wedstrijd start op donderdag 7 september. Abonnees hebben tot en met donderdag 14 september de tijd om een ticket voor hun vaste plaats aan te kopen.

 

KV Mechelen – Bocholt VV wordt afgetrapt op woensdag 20 september om 20u.

 

De voorverkoop voor deze wedstrijd gaat van start op donderdag 7 september. Je kan je tickets op drie manieren aankopen:
– in voorverkoop in de ticketshop op KV Mechelen tijdens de kantooruren, aanstaande zaterdag 9 september van 10u tot 12u en aanstaande zondag 10 september voor en na onze competitiewedstrijd tegen Oostende
– online via www.kvmechelenticketshop.be tot woensdag 20 september om 17u
– aan de loketten op de avond van de wedstrijd vanaf 18.30u

 

Abonnees krijgen voorrang om een ticketje voor hun eigen plaats aan te kopen, vanaf donderdag 7 september tot en met donderdag 14 september. Indien zij dit online doen, dienen ze na het inloggen meteen naar ‘Mijn Bestellingen’ te gaan, waar hun ticket in reservatie klaarstaat.

Niet-abonnees kunnen ook vanaf 7 september een ticketje aankopen, maar dan op plaatsen die niet door abonnees bezet zijn.
Vanaf vrijdag 15 september gaan alle niet-betaalde reservaties in de vrije verkoop.

 

De ticketprijzen:

Zitplaatsen: €15 (volwassenen), €10 (jeugd t.e.m. 18j)
Staanplaatsen: €8 (volwassenen), €5 (jeugd t.e.m. 18j)

Supporters van Bocholt VV kunnen een ticket voor de bezoekersvakken aanschaffen in voorverkoop via Bocholt VV of op de avond van de wedstrijd aan het bezoekersloket van het AFAS Stadion.