Terug 8 maart 2018

KV Mechelen - Waasland-Beveren: Kom tijdig naar het stadion

Alle KVM-vakken zijn zondag uitverkocht om Malinwa naar het behoud te schreeuwen. We roepen dan ook op om zo vroeg mogelijk naar het AFAS Stadion te komen en het team ook tijdens de opwarming massaal aan te moedigen. De stadionpoorten openen voor jou al om 12u.

 

Tooi je zondag in geel en rood en zak zeker tussen 12u en 13u af naar het AFAS Stadion. Zo mis je zeker niets van wat een bloedstollende namiddag zal worden. We organiseren tussen 12u en 13u ook een Happy hour. Eén frisdrank of één pintje kopen, betekent eentje gratis. De actie geldt niet op Desperados of warme dranken.

 

De gratis en bewaakte fietsenparkings openen ook vanaf 12u. Kom je met de wagen, dan kan je best parkeren op de randparkings Zandpoortvest en Mechelen-Noord, Schalieënhoevdreef. Van die laatste parking rijden – zoals tijdens elke thuiswedstrijd – shuttlebusjes tot vlakbij de ingang Liersesteenweg.

 

Nog vragen? Alle info over hoe je in het AFAS Stadion geraakt en wat je mag meenemen, vind je in deze praktische opsomming over KVM – Waasland-Beveren.