Terug 29 juni 2017

Kampenhout SK - KV Mechelen: 0-4

Vanavond stond voor Malinwa de vierde oefenpartij van de voorbereiding op het programma. Geelrood won met 0-4 van SK Kampenhout.

Veel doelgevaar viel er niet te noteren voor de pauze. KV Mechelen eiste wel het balbezit op, maar tot gevaarlijke doelkansen kwam Malinwa nauwelijks. Yohan Croizet besloot dan maar zelf op avontuur te trekken en met succes: het nummer tien schoof de bal eenvoudig voorbij de thuisgoalie. (0-1)  

Na de pauze was de meest opvallende naam op het veld die van Nicklas Pedersen. De Deense spits had acht minuten nodig om de score te verdubbelen. (0-2) Ongeveer evenveel minuten later bracht Pedersen de bezoekers op 0-3. Voor wie er nog aan twijfelde: Pedersen is back!

Ook nieuwkomer Andy Kawaya maakte zijn opwachting in de loop van de tweede helft: de dribbelvaardige flankaanvaller pikte ook zijn goaltje mee en zette de gekregen strafschop feilloos om. (0-4, penalty)

Wedstrijddigest

KV Mechelen (eerste helft): Swolfs, Cobbaut, Avetisov, Bourguignon, Matthys, Filipovic, Jubitana, Claes, Zeroual, Croizet, Soladio

KV Mechelen (tweede helft): Swolfs, Paulussen, Smolders, Augustijns (70′ Kawaya), Rherras, Wilms, El Messaoudi, Oppong, Pedersen, Bandé, Soumah

Doelpunten: 22’ Croizet (0-1), 53’ Pedersen (0-2), 62’ Pedersen (0-3), 73′ Kawaya (0-4, pen)