Terug 15 februari 2018

AA Gent - KV Mechelen: Praktisch

Alles wat je moet weten over de verplaatsing van zondag naar de Ghelamco Arena.

Start

Zondag 18 februari 2018

Aftrap: 14.30u

Wedstrijdleiding

Wim Smet

Dirk Gilon

Jeroen Walschap

Kevin Van Damme

Ticketinfo

Voor verplaatsing naar de Ghelamco Arena werd een buscombiregeling opgelegd voor de Mechelse supporters.

Wie de wedstrijd wil bijwonen in het bezoekersvak, neemt best contact op met één van de erkende supportersclubs.

Een overzicht vind je op www.passieenstrijd.be

  !  Opgelet, voor alle richtingen geldt geen gps gebruiken, je volgt best deze route volgen:  

Van de E40, komende uit richting Brussel : De E40 verlaten bij afrit MERELBEKE en de R4 (richting Eeklo) volgen tot de rotonde aan de Ghelamco Arena wordt bereikt. De rotonde aan de Ghelamco Arena oprijden en de 4 e  afrit nemen die leidt naar de externe evacuatieweg die aan de parkings van de Ghelamco Arena voorbij loopt. Deze externe evacuatieweg volgen die rechtstreeks naar de parking voor bezoekers leidt. Op de parking de richtlijnen van de stewards volgen m.b.t. opstelling van de bussen.  

Van de E40 , komende uit richting Oostende: De E40 verlaten bij afrit SINT-DENIJS en Flanders Expo volgen. Adolphe Pégoudlaan volgen (Holliday Inn en  Flanders expo en voorbij rijden ) en verder richting Zwijnaarde volgen ( R4 buitenring oprijden ). R4 blijven volgen richting Industriezone Gent Zuid I + EEKLO volgen. Via eerste rond punt naar en over de tuibrug rijden. Eénmaal over de tuibrug bevindt men zich op het rond punt aan de Ghelamco Arena. Vanaf daar 3 e  afrit nemen die leidt naar de externe evacuatieweg die aan de parkings van de Ghelamco Arena voorbij loopt. Deze externe evacuatieweg volgen die rechtstreeks naar de parking voor bezoekers leidt. Op de parking de richtlijnen van de stewards volgen m.b.t. opstelling van de bussen.  

Van de E17 komende uit richting Antwerpen: De E17 verlaten bij afrit DESTELBERGEN en vanaf daar de R4 richting MERELBEKE volgen, de R4 blijven volgen richting EEKLO tot de rotonde aan de Ghelamco Arena wordt bereikt. De rotonde aan de Ghelamco Arena oprijden en de 4 e  afrit nemen die leidt naar de externe evacuatieweg die aan de parkings van de Ghelamco Arena voorbij loopt. Deze externe evacuatieweg volgen die rechtstreeks naar de parking voor bezoekers leidt. Op de parking de richtlijnen van de stewards volgen m.b.t. opstelling van de bussen.  

Van de E17 komende uit richting Kortrijk: Doorrijden tot aan verkeerswisselaar E17/E40 te Zwijnaarde > E40 richting Brussel nemen. E40 verlaten bij afrit MERELBEKE en R4 richting MERELBEKE volgen > R4 verder richtingEEKLO volgen tot de rotonde aan de Ghelamco Arena wordt bereikt. De rotonde aan de Ghelamco Arena oprijden en de 4 e  afrit nemen die leidt naar de externe evacuatieweg die aan de parkings van de Ghelamco Arena voorbij loopt. Deze externe evacuatieweg volgen die rechtstreeks naar de parking voor bezoekers leidt. Op de parking de richtlijnen van de stewards volgen m.b.t. opstelling van de bussen.

  RIO Ghelamco Arena Cateringstanden sluiten 20 minuten na de rust, verkoop drankbonnen stopt begin tweede helft. Ongebruikte drankbonnen worden niet terugbetaald. Bijzondere bepalingen eigen aan de Ghelamco Arena:

 • Het meebrengen in het stadioncomplex van papiersnippers, confetti, WC rollen, en dergelijke is niet toegelaten.
 • Het is verboden om het stadioncomplex te betreden in het bezit van toeters met drukgas en/of vuvuzela.
 • Vlaggenstokken zijn toegelaten onder volgende voorwaarden:
  •  flexibele en lichte stok
  • holle stok
  • bestaande uit plastiek
  • bestaande uit één stuk
  • hoogte van min 1m en max. 1m50
  • 1 stok per vlak