Terug 25 november 2017

R. Antwerp FC - KV Mechelen: Reacties

KV Mechelen kwam vanavond niet verder dan een scoreloos gelijkspel in een vernieuwd Bosuilstadion. Vooral in een pittige tweede helft claimde de thuisploeg de overwinning, maar de Mechelse defensie stond pal.

Matthys: “In de eerste helft hadden we de controle over de wedstrijd zonder gevaarlijk te zijn. We stonden goed en Antwerp vond nauwelijks oplossingen. Na de pauze kwamen we enkele keren goed weg, maar pakken zo wel een belangrijk punt. Het spelniveau was misschien niet geweldig, maar momenteel tellen vooral de punten. We kennen een lastig seizoen en dan is het vooral zaak om zoveel mogelijk punten te oogsten. Woensdag is er bekervoetbal. Als we nog iets van ons seizoen willen maken, kunnen we best doorstoten. Langs de andere kant is een driepunter volgende week zaterdag misschien nog belangrijker. Toch zullen we er woensdag vol voor gaan.”

Claes: “Ik was blij om vanavond enkele minuten te mogen spelen na een lange periode van blessureleed. Elk punt dat we kunnen pakken, is meegenomen. We zitten in een lastige situatie. Vanavond leverden we een pittige strijd en zijn we tevreden met het punt. Beide ploegen hadden wel betere periodes in de wedstrijd, maar uiteindelijk kwam niemand tot scoren.”